25/5/09

Τι άλλο θα δώ; Και πολλά άλλα...

Μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα έχασα πάσα ιδέα για κάποια πράγματα.

Ήμουν στο δρόμο για κάτι ψώνια και έτσι όπως γυρνούσα σπίτι μου παρατήρησα κάποιον σε μια γωνία να έχει ξεβρακωθεί λίγο πιο πίσω από τον πιο κεντρικό και εμπορικό δρόμο της περιοχής και να κάνει την ανάγκη του, κοινώς να κατουράει!!

Τα έχασα όπως ήταν φυσικό. Είχα μείνει με της σακούλες στο χέρι και προσπαθούσα να καταλάβω αν αυτό που είδα ήταν όντως πραγματικό. Μετά ο κύριος, που ήταν και κάποιας ηλικίας, αφού ξαλάφρωσε συνέχισε να κοιτάει τις βιτρίνες και όλα αυτά σε ώρα όχι προχωρημένη που να πεις πάει στο καλό δεν τον βλέπει κανείς αλλά πρωί με αρκετό κόσμο.

Σήμερα επίσης ήμουν στο λεωφορείο, το τι στριμωξίδι δεν λέγεται παρεμπιπτόντως, και καθώς κοιτούσα απ' έξω να κι ένας ακόμη με ανοιχτά τα μαγαζιά μπροστά σε ένα στύλο!! Καλά ρε γαμώτο σκυλιά την έχουν δει;

Επειδή τους είναι σχετικά εύκολο αυτό τι πάει να πει; Οτι μπορούν να την βγάζουν έξω όποτε τους τη βαρέσει; Όσο και να αισθάνεσαι ότι θα τα κάνεις πάνω σου μπαίνεις σε ένα μαγαζί και ζητάς να χρησιμοποιήσεις την τουαλέτα τους. Τόσο δύσκολο να το σκεφτούν είναι δηλαδή; Τι πιο λογικό. Δεν ντρέπονται να το κάνουν δημοσίως αλλά ντρέπονται να μπουν σε ένα κατάστημα; Βλάχοι ε βλάχοι..

Τα νεύρα μου...

Ευτυχώς πέρασα πολύ καλά το Σαββατοκύριακο και κάπως καλμάρω!!

Αλλά βλέπεις δεν σε αφήνουν να ηρεμήσεις λίγο..

Στο ΚΤΕΛ του γυρισμού ο οδηγός έκανε στάση για να ανέβουν κι άλλοι επιβάτες. Ανέβηκε και ένας παπάς ή κάτι τέτοιο μιας και φόραγε ράσα.

Εκτός του ότι ήταν αρκετά ευτραφής σε σημείο με δυσκολία να περνάει ανάμεσα από τις θέσεις αισθάνθηκα κάτι δυσάρεστο να γεμίζει τους αισθητήρες της μύτης μου. Ένα πράγμα σαν ψοφίμι και λίγο λέω..

Και το καλύτερο; Έκατσε από πίσω μου. Τι αμαρτίες έχω κάνει;! Βασικά υπάρχουν και χειρότερα αν σκεφτείς τον καημενούλη που ήταν στριμωγμένος μέχρι αηδίας δίπλα του και με όλη αυτή τη μπόχα να τον ακουμπάει. Δεν ξέρω αν ήταν σύμπτωση που ο άνθρωπος κατέβηκε πιο πριν από το τέρμα!!

Να είναι καλά τα αντισηπτικά μαντηλάκια μου, αυτό σας λέω μόνο. Μπορεί να μαστούρωσα απο το οινόπνευμα αλλά το προτιμώ!!

Συνήθως μέσα στο αμάξι ζαλίζομαι. Αυτή τη φορά δεν με πείραξε η διαδρομή αλλά η οσμή..

Αργότερα άλλαξα θέση και παρόλο που ήμουν σε μια κάποια απόσταση όταν κουνιόταν ή εύηχε το ρεύμα συνέχιζε να με κατακλύζει.

Το αποκορύφωμα είναι ένα:

Στη συνέχεια τον πήρε ο ύπνος και εκτός απ' όλα τα άλλα είχαμε και την παρενόχληση του ροχαλητού του!!

Κωμικοτραγική η κατάσταση.

Μιλάμε δεν υπάρχει αυτό. Επιτρέπεται να μην παρέχεις ούτε την στοιχειώδη φροντίδα καθαριότητας στον εαυτό σου; Εγώ ειδικά το καλοκαίρι ιδρώνω, λογικό, και ενώ από πριν έχω λουστεί στα αποσμητικά πάλι νιώθω άβολα. Να είμαι μυγιάγγιχτη δεν νομίζω, ούτε περίεργη σε αυτά που λέω.. Υπερβολική επίσης όχι γιατί δεν ήμουν η μόνη που ενοχλήθηκε.

Για πείτε κι εσείς βρε παιδιά γιατί θα ξεχάσω κι αυτά που ξέρω και μου έμαθαν...

Εκτός απο αυτά τα ευτράπελα οι μέρες που πέρασα ήταν μοναδικές με την αγάπη μου αγκαλιά να κάνουμε βόλτες σε Επίδαυρο και Ναύπλιο.


Ειδικά το δεύτερο τι τέλειο που είναι..

Με τα σοκάκια του, τα καλοδιατηρημένα νεοκλασικά του, τις ανθισμένες μπουκαμβίλιες να ξεχειλίζουν απο παντού. Καλά εκτός από το Μπούρτζι φυσικά και το Παλαμίδι.
Έχει έναν υπέροχο αέρα που σε κάνει να θέλεις να μείνεις κι άλλο.
Έστω κι αν δεν κάτσαμε για πολλές ώρες μου έφτασε για να το θυμάμαι και να θέλω να ξαναπάω.

Αλλά να σας πω την αλήθεια, όπου και να με πηγαίνανε το ίδιο θα μου έκανε γιατί ήταν το ωραιότερο ίσως 3ήμερο που έχω περάσει ποτέ και οι ωραιότερες καλημέρες που έχω δεχτεί ανοίγοντας τα μάτια μου το πρωί...





16 σχόλια:

Miss Pink είπε...

xaxaxaxaxaxaxa
αυτό με το κατούρημα εμείς το έχουμε σε καθημερινή βάση απέναντι απο τη δουλειά..
έχει ένα πάρκινγ 2οροφο και στη μία γωνία στανταρ καθημερινά τυχαία βλέπουμε 2-3..
αφού πιστεύω αυτό το πάρκινγ δεν το χτίσανε... το φυτέψανε και έχουν λόγο οι άνθρωποι που κατουράνε εκεί...!!!!

ο παπάς... ασχολίαστο..
σε όλους έχει τύχει

οι φώτο όμως τέλειες...
και ακόμα πιο τέλειο το οτι πιάσανε οι ευχές μας...
πέρασες παραπάνω απο το τέλεια που σου ευχηθήκαμε όλοι...
σου εύχομαι πολλάαααα τέτοια ταξιδάκια διαφυγής στη ζωή σου
και ακόμα περισσότερες καλημέρες ;)

φιλιάααα

Ανώνυμος είπε...

Καλά τώρα που καλοκαιριάζει, θα υποφέρουμε πολύ με την απλησιά. Και να πεις πως το σαπούνι είναι ακριβό... Τι να πει κανείς... Οι βασικοί κανόνες υγιεινής, πρέπει να διδάσκονται στο σχολείο! Όπως πρέπει να διδάσκεται στο σχολείο τελικά, ότι υπάρχουν συγκεκριμένοι χώροι ειδικοί για να κάνουμε την ανάγκη μας...
Άμα τους πεις ζώα, προσβάλεις και τα ζώα δηλαδή.

Όσο για το Ναύπλιο, είναι πραγματικά υπέροχο! Και οι φωτό που τράβηξες μαγευτικές!
Εύχομαι και εις άλλα τέτοια τριήμερα, με υγεία!
Καλημερούδια!

γυάλινο δάκρυ είπε...

Tι να πω κι εγώ που υπάρχουν κάποιοι που κατουράνε στην πυλωτή μας τα βράδια πίσω από τα αυτοκίνητα;! Εκεί να δεις μπόχα μετά στην πολυκατοικία!!!
Αυτό με τους βρωμιάρηδες και τους απολίτιστους δεν πάει άλλο γενικότερα! Έχω βαρεθεί να μυρίζω παντού άπλυτες μασχάλες, στόματα που βρωμάνε σκόρδα, κρεμμύδια και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.. Και όχι μόνο μέσα στα λεωφορεία.. Ξέρεις πόσες φορές μου χει έρθει μια τέτοια βρώμα και στο δρόμο εκεί που περπατάω απ'αυτούς που περνούν από δίπλα;; Απορώ γιατί δεν καταλαβαίνουν ότι το νερό και το σαπούνι δεν είναι εχθροί μας!! Έλεος πια!!!

Αχ Ναύπλιο.. Τέλειο είναι.. Μου λείπει :-( Να ξαναπάς και ξαναπεράσεις υπέροχα!
Φιλάκια!

Άνεμος είπε...

Και γαμώ ο τρόπος που τα περιγράφεις. Πολύ γέλασα. Οι παππούδες είναι εντελώς στα @@ τους όσον αφορά το κατούρημα σε δημόσιους χώρους. Δε τους νοιάζει μία. Αλλά τί να τους πεις. Βλέπεις τα πράγματα δεν ήταν τόσο πολιτισμένα τότε στα χρόνια τους. Και σιγά μην αλλάξουν συνήθιες τώρα στα γεράματα.

Με τους χοντρούς παπάδες τα έχω και γώ. Είναι δυνατόν να κηρύττουν για το Θεό και να είναι (θεό)χοντροι; Έλεος...

Δεν έχω πάει ποτέ Ναύπλιο. Θέλω πολύ.

Φιλάκια!

seniorita είπε...

εγώ συνήθως βλέπω ανθρώπους να κατεβαίνουν από τα αμάξια τους για να κάνουν την ανάγκη τους στους δρόμους εκτός πόλεως.αα μια φορά όμως είχα δει στην πιο κεντρική πλατεία της Βαρκελώνης να κάνει την ανάγκη του ένας νεαρός που τα είχε κοπανήσει όπως έδειχναν τα πράγματα..άρα μη νομίζεις ότι είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο!
όσο για το Ναύπλιο είναι υπέροχο αλλά η ζέστη που έχει το καλοκαίρι εκεί δεν παλεύεται,προς το παρόν μάλλον είναι καλή εποχή ακόμα.

lena_zip είπε...

Πίκρα λέμε...η μπόχα δεν παλεύεται! Κάπως έτσι σαν εσένα, με μαντηλάκια την είχα βγάλει σε ένα ταξίδι, ευτυχώς κοντινό.

Πολύ όμορφο το Ναύπλιο, αλλά να ξέρεις ένα...Ακόμα και στη Λούτσα να πηγαίνατε το ίδο τέλεια θα ήταν. Δοκιμασμένα πράγματα!!!

Φιλιά πολλάααααα!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

AΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ.ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ ΣΥΝΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΟ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ.
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΠΕΡΑΣΕΣ ΤΕΛΕΙΑ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

mermyblue είπε...

κάθε φορά που έρχεται καλοκαίρι σκέφτομαι τα ίδια ακριβώς με αυτά που έχεις γράψει στην ανάρτηση για την καθαριότητα.
χθες που είχε ζέστη στο μετρό μου ήρθε να αρχίσω να ξεφωνίζω: ΠΛΥΘΕΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!
δεν μπορούν, αλήθεια, οι εταιρείες να μοιράσουν αντί για κόκα κόλες μίνι αποσμητικά μίνι?
δεν την αντέχω την μπίχλα δεν την αντέχω!

όσο για τους άντρες που θέλουν να την ανεμίζουν στην τρελλή νοτιά όποτε τους έρθει η ανάγκη τους, δεν υπάρχει πιό σιχαμένο πράγμα.
γιατί κύριοι
σκεφτείτε, να σηκώναμε κ εμείς τα φουστάκια μας όπου βρισκόμαστε, Ερμού? Ερμού!, Ομόνοια? Ομόνοια και να τα αμολούσαμε! Έλεος!

Να μην μιλήσω τώρα κ για κάποιους άθλιους που ακόμα φτύνουν στους δρόμους και γι' αυτούς που τα ξύνουν απροκάλυπτα λες κ θέλουν να τους δεις! Διότι, ναι, σε έπιασε φαγούρα, ξύστα, δεν λέω
αλλά μην μας τα επιδεικνύεις κιόλας.
Για ένα στυλ ζούμε

τα φιλιά μου
οι φώτος από το Ναύπλιο είναι τέλειες
άντε, καλό επόμενο τριήμερο !

Raven είπε...

Τους χρειάζεται έτσι όπως κατουράνε, να πάει να σταθεί κάποιος δίπλα τους σε απόσταση αναπνοής με ένα ψαλίδι και να τους κοιτάει με παρανοϊκό βλέμμα...

Να σου πω εγώ αν θα το ξανατολμήσουν οι κάφροι! Ευτυχώς δεν μου έχει συμβεί, παρά μόνο στο εξωτερικό που το έχω δει άπειρες φορές. Αλλά είναι απίστευτα σιχαμένο...

Όσο για την μπόχα που σε πήρε παραμάζωμα, σε καταλαβαίνω όσο δεν φαντάζεσαι... Στην ιδιωτική σχολή που ήμουν πριν το πανεπιστήμιο, είχαμε μια κοπέλα που (πως να το πω ευγενικά;) ήταν σαν να είχε βουτήξει σε λίμνη από ιδρώτα και βρωμιά... Στην αρχή, σκεφτήκαμε μήπως ήταν ορμονικό, αλλά μετά παρατηρήσαμε ότι φορούσε 4-5 μέρες συνεχόμενες την ίδια μπλούζα.

Ε σε κάποια φάση είχε ακούσει και τα μπινελίκια της. Αν δεν με σέβεται εκείνη (εμένα και την μύτη μου) γιατί να την σεβαστώ εγώ; :))))

Τέλειες οι φωτο και εύχομαι να περάσεις πολλά πολλά ακόμα τέτοια διήμερα, καλό μου!

Φιλιά πολλά!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.

Dreamy Cloud είπε...

@ Katerina τα ίδια και χειρότερα βλέπουν τα ματάκια σου δηλαδή ε; Ας μην παραπονιέμαι τότε! Σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές, φιλάκια πολλά!!

@ MpinelikoMistress αμα ήταν ακριβό θα είχαν και μια δικαιολογία αλλά δεν είναι ρε γαμώτο μου!Κάνω υπομονή γιατί έρχονται και χειρότερα στους καύσωνες, φιλάκια!!

@ γυάλινο δάκρυ εσυ έχεις περάσει σε άλλο επίπεδο μου φαίνεται, ακόμα και εν κινήσει μπόχα πάει πολύ!!

@ seniorita τουλάχιστον αυτός ήταν πιωμένος οι δικοί μας είναι νηφάλιοι και αυτό είναι το χειρότερο όχι πως γενικά στο εξωτερικό δεν γίνεται.Μια χαρά ήταν, τώρα μέσα σε καύσωνα δεν ξέρω το κατα πόσο θα μου άρεσε η βόλτα στα σοκάκια!!Φιλάκια!!!

@ Άνεμε πες ταααα!!!Αυτό με τους παπάδες ήθελα να το σχολιάσω αλλά με λένε κακιά μετά!!Χαίρομαι που σ'άρεσε η ανάρτηση. Το Ναύπλιο τέλειο να πας οπωσδήποτε.Φιλάκια πολλάαα!!

@ lena_zip παρηγοριέμαι τελικά που δεν είμαι η μόνη!! Μωρέ και Λούτσα αρκεί να είμαι μαζί του. Μάκια!!

@ SΚΡΟΥΤΖΑΚΟ μου μόνο αυτό έχει σημασία.Σε ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση και το υφυπουργείο!!!

@ mermyblue βάζεις και άλλες συνήθειες μέσα και μόνο που τις σκέφτομαι τσαντίζομαι. Καλά αυτό με τη χλέπα κάθε τόσο στο δρόμο τι σίχαμα, έλεος!!Όσο για τα μίνι αποσμητικά δεν είναι καθόλου μα καθόλου κακή ιδέα!Φιλάκια πολλά!!!

@ Χαχαχα καλά Raven τι τέλεια ιδέα!!Λεω να το κάνω σε κάποια φάση αν αγανακτίσω τόσο πολύ πια απο την καφρίλα τους..
Καλά έκανες και τις τα έχωσες πιο ορμονικό, το πρόβλημα της ήταν εγκεφαλικό αν δεν μπορούσε να σκεφτεί να αλλάξει μπλούζα μετά απο 4 μέρες!!Φιλιά πολλά!!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙΣ ΕΝΑ ΒΡΑΒΕΙΟ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

lydia lou είπε...

ayto m to katourima einai kati parapanw apo synithes sto amsterdam...mexri kai eidikous xwrous exoun se gwnies!!
kalo apogeuma!!!

Dreamy Cloud είπε...

@ lydia lou αυτό δεν το ήξερα.. Τι να πω, τις χημικλές δεν τις έχουν ακουστά;!! Φιλάκια !!!

mahler76 είπε...

δεν λές που δεν είδες κάποιον να κάνει τα χοντρά παραπονιέσαι και από πάνω?

Όσο για το ΚΤΕΛ άσε αγάπη, και στα αστικά λεωφορεία να δείς τι γίνεται. Ελπίζω πάντως να πέρασες καλά στο Ναύπλιο.

Dreamy Cloud είπε...

@ mahler76 είμαι αχάριστη το καταλαβαίνω!! Σκέφτομαι οτι πέρασα καλά και σταματάω να γκρινιάζω, κάτι είναι κι αυτό!!!Φιλιά πολλά!!!!