9/6/09

Καλέ με τίμησαν!!!Η Raven και η Μermyblue με τίμησαν με ένα όμορφο βραβειάκι!! Μπορεί να μην ξέρω τι σημαίνει αλλά η εικόνα του μ' αρέσει πολύ!!

Πιο πολύ χαίρομαι που υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι όταν και όποτε θυμάμαι να γράψω (έχω ένα θέμα στη συχνότητα είναι αλήθεια :P ) θα είναι εκεί για να το δουν και να αφιερώσουν λίγο απο το χρόνο τους σε αυτό. Γι' αυτό και σας ευχαριστώ πολύ για αυτό το μικρό δωράκι σου, σημαίνει πολλά!!!
Η σκυτάλη πάει σε άλλους 5 blogers τώρα, αν και θέλω να βάλω πολλούς περισσότερους!! (Πειράζει να έχουν ξαναπάρει το βραβείο;; Υποθέτω πως όχι)

Στη Raven και όχι δεν είναι γλύψιμο αυτό!! Είναι απο τα blog που διαβάζω ανελλιπώς. Εσύ κι αν έχεις φαντασία κοπελιά!!

Στη Spiderουλα μου που αυτές τις μέρες έχει κέφια και θέλω να το μεταφέρει και στο blog της. Άντε γιατί τελευταία είχαμε νταουνιάσει!!

Στον Άνεμο, γιατί μπορεί να μας ρίχνει λίγο αλλά πάντα μ' άρεσε να πέφτω!! Είμαι ολίγον μαζόχα τι να κάνουμε..Εκτός απο αυτό η πτώση φέρνει και σκέψη, δεν είναι κακόοοο!!!

Η Mermy blue δεν θα έλειπε!! Το γράψιμο της είναι τόσο μαγικό, ώρες-ώρες τη "ζηλεύω"!! Οι αναρτήσεις και ο λόγος της σε συνεπαίρνουν. Διατυπώνει πράγματα που με δυσκολία μπορώ να τα εκφράσω μα συνήθως πέφτουν τόσο κοντά μου!!

Και για το τέλος αφήνω την lena_zip απο τα πρώτα blog που διάβασα και κάθε φορά η γλυκύτητα της είναι ένας λόγος για να την επισκέπτομαι.
Μεγειά το βραβείο λοιπόν!!!

9 σχόλια:

Miou-Popofotitsa είπε...

Συγχαρητήρια!!!Καλή συνέχεια:))Καλό βραδάκι,φιλιά***

Άνεμος είπε...

Συγχαρητήρια για το βραβείο. Δε ξέρω ούτε εγώ τι σημαίνει αλλά είναι πάντα μια αμοιβή απο ένα άτομο που αν μη τι άλλο σε εκτιμά.

Δέχομαι με μεγάλη ευχαρίστηση το βραβείο και γω με τη σειρά μου απο σένα και σε ευχαριστώ πολύ! Τέτοιες κινήσεις σου δείχνουν ότι υπάρχουν άτομα που σε διαβάζουν και τους αρέσεις!

Σε ευχαριστώ πολύ και συγνώμη αν σε ρίχνω, χιχι :) Ε δε γίνεται όμως όλα τα blog να σε ανεβάζουν, πρέπει κάποιος να κρατάει τις ισορροπίες!!!

Φιλάκια!

mermyblue είπε...

κ ότι έμπαινα για να σε ενημερώσω ότι βραβεύτηκες και από μένα!

σ΄ευχαριστώ πολύ για το βραβείο και για τα καλά σου λόγια

καλή μέρα και καλό θαλασσινό Ιούνη!
:)

Raven είπε...

Σε καλή μεριά, συννεφάκι μου! Σε ευχαριστώ πολύ για την ανταπόδωση :)))

Φιλιά πολλά

Besixdouze είπε...

Συγχαρητήριαα! πολύ όμορφο βραβείο!!!

neni είπε...

Όμορφα συννεφάκι μου!
Καλό σ-κ να έχεις!

Miou-Popofotitsa είπε...

έχεις και υπουργειάκι απο μένα!!μεταφορών κ επικοινωνίας σαν σύννεφο έχεις να κάνεις με αυτά τα 2!!φιλια***καλό σ/κ!!!

Dreamy Cloud είπε...

@ Miou-Popofotitsa ευχαριστώ για τη σκέψη σου!! Το πιο κατάλληλο υπουργείο μου έδωσες χωρίς αμφιβολία!! Καλό σου βράδυ, μάκιααα!!!

@ Κι εσύ άνεμε τις κρατάς μια χαρά τις ισορροπίες!!Φιλάκια πολλά!

@ mermyblue ο συγχρονισμός σας αλλό πράγμα ε;!!Σε ευχαριστώ κι εγώ παρα πολύ, φιλιά!!

@ Raven δεν κάνει τίποτα!! Το αξίζεις πολύ περισσότερο και φαίται με κάθε σου ανάρτηση..Φιλάκια!!

@ Besixdouze ευχαριστώ πολύ. Καλό σου βραδάκι!!

@ neni σ'ευχαριστώ τώρα βέβαια το σκ πέρασε αλλά ελπίζω να πέρασες κι εσυ όμορφα!!Φιλάκια!!

Ανώνυμος είπε...

There is not going to links of london uk happen such a difficulty that you can't find cheap links of london bracelet an identical topaz jewelry according to your costume. cheap links of london charms It is monitored that besides the reality that it's a links of london watch uk great present to gift, it's also preferred by many people just for the links of london ring uk sake of an inclusion to their own jewelry collection. However, links of london necklaces uk if you'd really like to satisfy your partner and guarantee that she adores your present on this special date.