24/2/09

Δεν είμαι εγώ η παράξενη..οι άλλοι είναι κάπως!!!

Έχοντας δίπλα μου την κολλητή μου που παρεμπιπτόντως μου έχει κάνει αρμένικη βίζιτα και δεν το κόβω να κοιμάμαι για σήμερα.. να δω πώς θα διαβάσω αύριο, αυτό είναι άλλο θέμα..
Επιστρέφω λοιπόν και λέω πώς πρέπει με πρόσκληση της lenas να απαρυθμίσω τις παραξενιές μου και ύστερα να δώσω και εγώ σειρά σε άλλους bloggers..
Πολλές είναι οι ιδιοτροπίες μου αλλά δεν θέλω να σας κουράζω, θα με βοηθήσει και η τρελή από εδώ δίπλα για να τελειώνω μια ώρα αρχύτερα!!

Άσε που σήμερα είδε και το blog μου!! Τέτοια αφοσίωση δεν την περίμενα έχω να πω. Με εντυπωσίασες!!! Τώρα γελάει σαν χαζή και με σπρώχνει,αλλά κλασικό φαινόμενο πια δεν με παραξενεύει..συνεχίζω χωρίς παρεμβολές!!
Α, με δάγκωσε κιόλας.. αν δεν ξαναλάβετε μήνυμα μου θα με έχει φάει...!

Λοιπόν, ξεκινάω το μέτρημα.... Δεν ξέρω πόσα θα μαζευτούν, ανάλογα με την διάθεση και την λογοκρισία της κοπελιάς από εδώ!!!

1. Δεν μπορώ να κάνω δυο πράγματα ταυτόχρονα, στην ουσία αυτό δεν το πιστεύω αλλά εντάξει ένα δίκιο το έχουν όσοι το λένε. Για παράδειγμα, δεν μπορώ να συγκεντρωθώ όταν μιλάω στο τηλέφωνο με μια φίλη και ταυτόχρονα έχω από δίπλα μου έναν άλλο, εκνευριστικό θα έλεγα, που προσπαθεί επίσης να μου εξηγήσει κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που έχω προγραμματίσει το μυαλό μου να σκεφτεί!!! Όχι πείτε μου είναι παραξενιά;;; Απλά αποπροσανατολίζομαι και με πιάνει πανικός με δύο φωνές μέσα στα αυτιά μου... Έλεος δηλαδή όταν μιλάω στο τηλέφωνο προσπαθούν όλοι να μου πουν κάτι;;

2.Είμαι τακτική.. Μου το έχει κολλήσει η μάνα μου και όταν λείπει ειδικά γίνομαι ίδια εκείνη.. Πηγαίνω στα ξένα σπίτια και συγκεκριμένα στης κολλητής και επειδή σχεδόν πάντοτε (είμαι επιεικής) γίνεται της Πόπης το κάγκελο από ρούχα για να μην το πω αλλιώς κάθομαι σαν φυσιολογικός άνθρωπος και τα τακτοποιώ.. Επίσης, όταν μαζεύονται σπίτι μου ότι ώρα και να τελειώσει το τζέρτελο, εγώ όσο κουρασμένη και νυσταγμένη κι αν είμαι κάθομαι και πλένω ότι πιατικό και γυαλικό υπάρχει χρησιμοποιημένο, επίσης τακτοποιώ το σαλόνι, άμα υπάρχει και κάνα πλυντήριο το απλώνω άμα λάχει, γύρω στις 5 με 6 το πρωί..(δεν έχει σημασία η ώρα!!!! :P)

3.Εκνευρίζομαι αφάνταστα όταν μου πειράζουν τα μαλλιά. Είτε μου τα ακουμπάνε είτε μου τα χαϊδεύουν το θεωρώ ενόχληση που μου σπάει τα νεύρα!!! Α, το ίδιο έχω και με την κοιλιά μου. Νιώθω πολύ άβολα!!!

4. Είμαι πολύ οργανωτική. Είναι καλό αλλά και κακό όταν ξεπερνάς τα όρια!! Δεν μπορώ να μην αποφασίσω τι ρούχα θα βάλω από τα εσώρουχα μέχρι την κάλτσα και τα παπούτσια πριν μπω για μπάνιο. Αισθάνομαι ότι δεν τα έχω φτιάξει και μετά αγχώνομαι ότι δεν θα προλάβω, ειδικά όταν είναι να βγω έξω.

5. Δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να κοιμηθώ με την πόρτα του δωματίου μου ανοιχτή.. Δεν με παίρνει ο ύπνος με την καμία μετά!! Νιώθω ανασφάλεια. Ότι κάποιος θα μπει και θα με σφάξει πχ και γενικά φοβάμαι το σκοτάδι και τις σκιές έξω από την πόρτα.

6. Είμαι αγχωτική ως προς την ώρα. Κοιτάω συνέχεια το ρολόι. Από το ρολόι του κινητού μέχρι τον κούκο του σπιτιού!! Και φυσικά ένα καλό από αυτό είναι ότι δεν αργώ σχεδόν ποτέ στα ραντεβού μου, να τα ακούνε και να τα διαβάζουν κάποιες αυτά!!!

7. (Αυτό δεν το θεωρώ παράξενο το διευκρινίζω αλλά βλέπεις η λογοκρισία έχει πέσει σύννεφο σήμερα) Βγάζω πολλές φωτογραφίες. ΠΟΛΛΕΣ φωτογραφίες!!! Όπου κι αν πάω. Είτε διακοπές είτε ακόμα και μια απλή βόλτα θα βγάλω: από το τασάκι, το πορτατίφ, το ρολόι, δέκα φορές το ίδιο σύννεφο, ( τι κακό έχει αυτό μπορείτε να μου πείτε; Οι αδυναμίες δεν κρύβονται!!) μέχρι έναν άσχετο που περνάει απ' έξω κι ας μην είναι ωραίος!!! Γεμίζω κάρτες μνήμης στο πίτς φιτίλι. 320 φωτό σε 5 μέρες θεωρούνται φυσιολογικός αριθμός ή έχουν δίκιο που με λένε Κινέζα;;;;; Εεεε;;;;;

8. Άλλη μια παραξενιά είναι ότι τρώω τα νύχια μου. Εντάξει το ξέρω ότι ακούγεται χάλια αλλά είναι συνήθεια που προσπαθώ να κόψω αλλά μου είναι κάπως δύσκολο!!!

9. Όταν είμαι αφοσιωμένη σε κάτι ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΝΕ. Και αυτό πάει κυρίως στον αδελφό μου αφού ενώ βλέπει ότι ακούω μουσική και είμαι στον υπολογιστή έρχεται με όρεξη για πίρι πίρι και με πρήζει ενώ δεν του απαντάω. Παίρνω μπρος και ακούω τη φωνή του μετά από 5-6 λεπτά όταν παρατηρώ μια ακατάληπτη μουρμούρα στο αυτί μου και συνειδητοποιώ πως κάποιος είναι δίπλα μου. Πραγματικά αγχώνομαι, δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς αλλά νιώθω σαν να πνίγομαι με 3 πράγματα στο μυαλό μου..Μουσική, φωνή αδελφού και υπολογιστή!!Είπαμε άνθρωπος είμαι κι εγώ!!!
(Το ξέρω πως μοιάζει με το πρώτο και πως μάλλον δεν το παρατηρήσατε αλλά δεν πειράζει!!! )

10. Less but not least... Δεν βγαίνω από το σπίτι αν δεν πω "Κλειδιά, κινητό, λεφτά". Είναι τα τρία πράγματα που έτσι και τα ξεχάσω σπίτι παθαίνω πανικό.. Τα θεωρώ βασικά για την έξοδο από το σπίτι!!!

Σας κάλυψα πιστεύω....

Tώρα σειρά έχουν :

Η παραπονιάρα
Spiderουλα μου !!!

Η
Olga

Ο
Άνεμος

Η "Eισέρχεστε με δική σας ευθύνη"
Raven

Kαι τέλος η αύρα ονείρου

Περιμένω τις απαντήσεις σας όποτε μπορέσετε... Φιλάκιααααααα!!!!

9 σχόλια:

Raven είπε...

Καταρχήν ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση, γλυκιά μου!

Κατά δεύτερον, δεν μου φάνηκες ιδιαιτέρως "παράξενη"! Το μόνο που μου έκατσε άσχημα ήταν το ότι τρως τα νύχια σου... Πωπω έχω μεγάλο θέμα με αυτό. Πρέπει να το κόψεις ΑΜΕΣΑ, κορίτσι πράμα :)

Φιλάκια

*Κορίνα* είπε...

Να τα ακούνε κάποιες, ε??
Πες το ξεκάθαρα λοιπόν.....
Χεχε!!
Ευχαριστώ ζουζουνίτσα μου!!
Θα γράψω και τις δικές μου παραξενιές, μεσα στις επόμενες μερες!
Όσο για τα ΄νύχια, δεν τα τρώς και πολύ ρε..
Μην θυμιθώ την μπλούζα μου το καλοκαίρι βαμμένη από μανό..!
Ναι ξέρω, προσπάθεια να το κόψεις ε?
Μμμμμμμάκια!!

City Addict είπε...

Α, τι ωραίες παραξενιές!
Κι εγώ τα τρώω τα νύχια μου και μου τη σπάει πολύ :/

Νόμιζα ότι ήμουν η μόνη που δεν μπορούσα να κάνω δύο πράγματα ταυτόχρονα! Απλά το δεξί χέρι κάνει ό,τι και το αριστερό παιδιά!

Χαχα πολύ γέλασα με αυτό, πως το είπες? Α, ναι "ακατάληπτη μουρμούρα"! Αχαχαχ!!


Φιλάκιααα :)

City Addict είπε...

A και ξέχασα να σου πω ότι το ποιηματάκι το λέω κι εγώ αλλά με άλλη σειρά: Κλειδιά, λεφτά, κινητό, mp3 !

:*

Άνεμος είπε...

Κοίτα, δεν είσαι τόσο παράξενη ! Στο 2 και στο 3 εξάλου μοιάζουμε, ιχχχιι.

Εμένα οι φίλοι μου με κοροιδεύουν, αγόρι και να τακτοποιεί? χαχαχαχ

Την δέχομαι τη πρόσκληση, με τιμάς ιδιαιτέρως. Τώρα βέβαια αν βγάλω τις παραξενιές μου στο blog, ίσως σταματήσουν και να με διαβάζουν, χιχι!

Θα κάνω ότι μπορώ!

Φιλάκια!

#lockheart# είπε...

πειραζει που τις παραξενιες σου εγω τις βρισκω χαριτωμενες?οσο για αυτο το να σου μιλανε ολοι ταυτοχρονα οταν κανεις κατι...εμενα το λες?ελεγα να βαλω ωτοασπιδες αλλα ματαια...αρχιζουν τα σκουντηγματα..και πηρι πηρι παλι..

rain είπε...

συμφωνώ με το τελευταίο απόλυτα!
Μια χαρά είσαι κοριτσάκι μου, όπως λες οι άλλοι είναι κάπως!!!!
Καλό τριήμερο:-)

Dreamy Cloud είπε...

@ Raven το ξέρω είναι πολύ κακό αλλά το παλεύω!!Φιλάκια πολλά και ευχαριστώ που συνέχισες το παιχνιδάκι!!!

@ Spider απορώ γιατί τσίμπησες στο συγκεκριμένο θέμα..Όποιος έχει τη μύγα... :PP Που τη θυμήθηκες τώωρα την μπλούζα..χιχιχι!!!

@ City Addict μα δεν είναι σπαστικό; Είμαστε τα ίδια μου φαίνεται και νύχια που μας τη σπάει που τα τρώμε αλλά τα τρώμε και πολυπλοκότητα μηδέν καικ ποιηματάκι υπενθύμιση!!Φιλάκια!!!

@ Άνεμε δεν πειράζει αν χάσεις κανα δυό αναγνώστες..ε;!! Ακόμη καλύτερα πάντως και αγόρι και τακτικός..Ποια θα σε πρωτοπάρει!! Φιλάκια και περιμένω να διαβάσω τις παραξενιές σου!!!

@ #lockheart# και ωτοασπίδες να έβαζες αν ο άλλος είναι σπαστικός τον έχω ικανό να προσπαθήσει να τις βγάλει!!! Μάκιααα!!!!

@ rain πάντα οι άλλοι είναι κάπως αλλά ταυτόχρονα είμαι φυσιολογική όπως όλοι οι άλλοι!! Φιλάκια...

If...ιγένεια είπε...

Μια χαρα σε βλεπω.. σιγα τις παραξενιες..