2/2/09

Διάβασμα - διάβασμα - διάβασμα....


Σήμερα έδινα βιοχημεία. Πηγαίνω στο ΤΕΙ, μπαίνω στην αίθουσα, βρίσκω θέση ανάμεσα στους πολλούς κομμένους από παλαιότερα εξάμηνα, ένας από αυτούς φυσικά κι εγώ, και περιμένω να δοθούν τα ρημαδοθέματα μήπως και το περάσουμε..

Παράλληλα προετοίμαζα και τα σκονάκια μου. Είπαμε, είχα διαβάσει αλλά μια επιβεβαίωση δεν βλάπτει!!

Από την στιγμή που μπήκα στο ΤΕΙ εδώ και 2 χρόνια έχω γίνει εξπέρ!!
Στο λύκειο ούτε για πλάκα, καρφωνόμουν από χιλιόμετρα πώς κάτι πήγαινε στραβά.
Τώρα η άνεση μου δεν έχει όρια!! Τα βγάζω με μια ηρεμία.. μόνο και μόνο βασικά για να αισθάνομαι ασφάλεια και τα αφήνω να κάθονται!!

Ήρθε και ο καθηγητής, μας έδωσε τα θέματα και η ευχή του ήταν:

" Άντε παιδιά τα λέμε στις 16." Δηλαδή στην δεύτερη περίοδο της εξεταστικής..

Τι γλυκοοό...

Ούτε απ' έξω δεν θα περάσω στις 16!!!
Όχι μετά από το διάβασμα που έριξα..
Μου βγήκαν τα μάτια στον υπολογιστή να βλέπω παρουσιάσεις!!

Τα θέματα πάλι καλά για όποιον ήξερε ήταν καλά. .
Ο επιτηρητής όμως μου έσπασε τα νεύρα..
Είχε κάτσει ο άνθρωπος ακριβώς από πίσω μου μίλαγε με έναν άλλον άσχετο και κουνούσε το πόδι του πέρα δώθε πέρα δώθε χτυπώντας το θρανίο..

Τακ τουκ

τακ τουκ...

Άντε εγώ τώρα να συγκεντρωθώ και να θυμηθώ τι σκεφτόμουν... Τι σπαστικό...

Τελείωσα και γύρισα σπίτι, ανέβηκα με τα σκυλιά μου λίγο στην ταράτσα να παίξουμε και να ξεκολλήσει το μυαλό από RNA, αμινοξέα, αλκάνια και λοιπά που δεν θα τα χρειαστώ ποτέ και τώρα πρέπει να βάλω ένα τέλος στην ανάρτηση για να ξεκινήσω διάβασμα για αύριο.

Το ότι δεν θέλω, δεν έχω όρεξη, δεν γουστάρω βρε αδελφέ δεν πιάνεται έτσι;;

Σειρά έχουν: "Οπτοηλεκτρονική και LAZER" και " Φυσική Ι ". Και όπως το κόβω η δεύτερη θα με βασανίσει μέχρι να φτάσω πτυχίο..

Υ.Γ: Έχω μια απορία... γιατί στην βιοχημεία και γενικά σε τέτοιες επιστήμες δίνουν τόσο κουλά ονόματα στα στοιχεία;;; Άντε να θυμάμαι τις προσταγλανδίνες, τη χοληκαλσιφερόλη, τη μεθειοθίνη και ότι του φανεί του λολοστεφανή....

20 σχόλια:

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ.ΕΛΑ ΝΤΕ ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ;ΑΚΟΥ ΜΕΘΕΙΟΝΙΝΗ ΚΑΙ ΒΑΛΙΝΗ.ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΓΛΥΚΟ ΑΣ ΠΟΥΜΕ.

Dreamy Cloud είπε...

Αυτό μάλιστα JK..πολύ καλή η προτασή σου!! Έλα ντε που να το βρώ το ρημάδι το δίκιο; Αχ τι τραβάμε....

avraoneirou είπε...

ΑΑΧΧ εγώ τί να πώ που δεν ξέρω πώς να διαβάσω;;
πρώτο έτος κ πρώτο εξάμηνο είμαι....
σήμερα βγηκε το προγραμμά μας...ελπίζω να περάσω κανα μάθημα.
πάντως στα σκονάκια στο λύκειο ήμουν καλή....κάποια τα έγραφα κ με στυλό στη παλάμι του χεριού...πλάκα είχε...
το μόνο π ξέρω από την εξεταστική στα ελληνικά πανεπιστήμια είναι ότι είναι καλό να μην φοράς έντονα χρώματα....εγώ λέω να βάλλω άσπρα για να είμαι ένα με τον τοίχο
δεν έχω καμία όρεξη να με σταμπάρει κανένας επιτηρητής!!
καλή δύναμη κ καλή συνέχεια!εγώ ξεκινάω την άλλη τετάρτη....ελπίζω χωρίς άγχος!
μάκια....

laminore είπε...

Αααχχχ.. τι είπες τώρα...??!
Κι εγώ στα σκονάκια καρφώνομαι από μακρυά!! Κοκκινίζω κ είναι σαν να λέω στους επιτηρητές "Εδώ είμαι! Αντιγράφωωω! Γιούχουουου!!" Τεσπα.. καλή συνέχεια στην εξεταστική σου κ καλή επιτυχία!!

*Κορίνα* είπε...

Αααα, εγω αγαπητή μου φίλη δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα σκονάκια..
Στο φροντιστήριο βέβαια δεν τα χρειάστικα αφού είχα ΕΣΕΝΑ,(αυτό το 97% στο πρώτο διαγώνισμα φυσικής στο φροντ, δεν το ξεχνάω!!) αλλά στο σχολείο, εννοείται εξπέρ...
Καλή συνέχεια sweety!!!
μάκια μάκια!!!

#lockheart# είπε...

κοιτα στη βιοχημεια ημουν καλη,στα σκονακια δεν ειμαι παλι..ασε που οταν τα αντιγραφω ειμαι ικανη να κανω λαθος την αντιγραφη!βουρλο παιδι μου μου..γιαυτο παιρνω βαθμους με το σπαθι μου..μοιαζουν με κουλουρακια..Ο..χιχιχι..
καλη μας επιτυχια συννεφουλα μου!περιμενω να ακουσω καλα νεα απτα αποτελεσματα σου γιατι απο δω..περα βρεχει..

Dreamy Cloud είπε...

@ avraoneirou, μην αγχώνεσαι η πρώτη εξεταστική όντως είναι λίγο κάπως γιατί δεν ξέρεις πού σου πάνε τα τέσσερα αλλά θα της τον πάρεις τον αέρα με τον καιρό!! Όπως όλοι μας άλλωστε!! Άμα έχεις και διπλή κιόλας ακόμα καλύτερα!!! Φιλάκια πολλά.. και χαλαρά ε;!!!

Dreamy Cloud είπε...

@ laminore ξέρεις πώς θα το ξεπεράσεις αυτό έτσι; Με το να κάνεις όλο και περισσότερα!! Μετά αναισθητοποιήσαι!!! Φιλάκια!!!!

Dreamy Cloud είπε...

@ Spider μου πού το θυμήθηκες αυτό;; Είδες τι κακό να μην είμαστε μαζί και στο σχολείο; Θα με είχες και εκεί σαν κινητό σκονάκι!! Καλά ξεμπερδέματα, η Παρασκευή πλησιάζει!!! Φιλάκια..

Dreamy Cloud είπε...

@ #lockheart# τουλάχιστον σε αυτή την εξεταστική προτίμησα τα εξιόπιστα σκονάκια γιατί η κατάσταση των μαθημάτων που χρωστάω άρχιζε να με τρομάζει!! Μέχρι στιγμής καλά τα βλέπω τα πράγματα αλλά δεν λέω τίποτα παραπάνω μέχρι να δώ προσβάσιμο βαθμό δίπλα από το όνομα μου στις καταστάσεις!!!Φιλάκια πολλά και καλή συνέχεια!!!!

the monkeys είπε...

Επιτηρητής από πίσω σου?? Απαπαπα..και πως έβγαλες το σκονάκι???? Εγώ πάλι ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ...έχω και δύσκολα μαθήματα γαμώτο!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ..και να φανταστείς με τις καταλήψεις, ξεκινάω εξεταστική στις 16 του μηνός και μέχρι τις 27 έχουμε τελειώσει (γιατί είμασταν μεταξύ του να χάσουμε ή να μην χάσουμε την εξεταστική). Όπως καταλαβαίνεις τα δίνουμε τα μαθηματάκια ανά 1 μέρα, μην μιλήσω και για τα χρωστούμενα. ΠΦΦΦΦΦ..ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ.

Καλημέρα.

ΥΓ Τί φταις και εσύ να σου γκρινιάζω :P

Dreamy Cloud είπε...

@ the monkeys καλά κι εγώ μην φανταστείς, κάθε μέρα δίνω παρόλο που η εξεταστική ήρθε κανονικά. Ευτυχώς που είναι διπλή όμως.. Ένα μήνα θα τραβιέμαι.
Καλά κάνεις και ξεσπάς δεν με ενοχλεί καθόλου!!! Σκονάκι σε αυτό το μάθημα τελικά δεν έκανα!Τα είχα από κοντά αλλά τελικά δεν τα χρειάστηκα.. Περνάει ο καιρός, άρχισε από τώρα γιατί μετά θα πέσουν μαζεμένα.. Κουράγιο!!!

Φιλάκια πολλά!!!

seniorita είπε...

αυτό με τους επιτηρητές που περιγράφεις ήταν το πιο σπαστικό απ'όλα και στη δική μου σχολή..απ'τη μια δε μπορείς να μιλήσεις με τον διπλανό για τα θέματα απ'την άλλη ακούς και τις μ... που λέει πάνω απ'το κεφάλι σου και δε συγκεντρώνεσαι..
καλή συνέχεια!

neni είπε...

Εγώ δηλαδή που δεν μπορώ να κάνω σκονάκια πρέπει να κάνω εξάσκηση;
Όντως,έχουμε πολύ πιο σημαντικά πράγματα από την εξεταστική αλλά εγώ σκέφτομαι τα μαθήματα που θα περάσω και τα ξεχνάω για λίγο.
Θέλω να κάνω πρακτική το Σεπτέμβρη!

Εξύμνoς είπε...

xaxaxaxa!!!! κουραγιο γειτονοπουλα!!!! κουραγιο!!!

γυάλινο δάκρυ είπε...

Ένα θα πω και είναι πολύ σοφό: Τα πτυχία copies κτώνται!!! Οι επιτηρητές πρέπει να καταργηθούν. Κυρίως αυτοί που μπαστακώνονται πάνω από τα κεφάλια μας και δεν κουνάνε ρούπι. Καλή συνέχεια με τα υπόλοιπα μαθήματα!

Dreamy Cloud είπε...

@ seniorita ξέχνα τα σκονάκια.. θα έπρεπε τουλάχιστον να σκέφτονται ότι δίνουμε εκείνη την στιγμή και να μην πιάνουν την πάρλα, ειδικά μεγαλόφωνα!! Έλεος δηλαδή.. λές και με νοιάζει εμένα πότε θα βγούν στη σύνταξη, κλασικό θέμα μεταξύ συγκεκριμένων!! Φιλάκια!!!!!

Dreamy Cloud είπε...

@ neni αμά έχεις την πρακτική στο μυαλό σου και εφόσον είσαι κοντά στο τέλος δεν υπάρχει καλύτερο από το να ξεμπερδεύεις με τα μαθήματα.. Καλή επιτυχία με όσο το δυνατόν περισσότερα περασμένα μαθήματα!! Φιλάκια!!!!

Dreamy Cloud είπε...

@ Κουράγιο και σε εσένα Εξύμνε!!! Τελικά με τα μαθηματικά πώς πήγε;!!
Φιλάκια!!!!!

Dreamy Cloud είπε...

@ γυάλινο δάκρυ η ατάκα πάρα πολύ σωστή!!! Καταρχάς και σκονάκι να μην έχω αν ο άλλος είναι σαν το χάρο από πάνω μου δεν μπορώ.. με πιάνει μια ανησυχία και αμηχανία άλλο πράγμα... είναι εκνευριστικό!!!!!

Φιλάκια πολλά και καλά ξεμπερδέματα να έχουμε!!