2/5/09

Aποκάλυψη...

..10 πραγμάτων που δεν ξέρετε για μένα.

Θα σας πρήξω στα blogοπαίχνιδα απ' ότι καταλάβατε γιατί δεν τελειώνει εδώ έρχεται και ένα ακόμα στις επόμενες μέρες. Υπομονή λοιπόν, θα περάσει κι αυτό!!

Ααα, καλό μήνα κιόλας!!! Μπήκε και ο Μάιος, πλησιάζει το καλοκαιράκι αλλά πιο πριν η εξεταστική..

Ουφ, τι κάθομαι και σκέφτομαι από τώρα. Κάτσε να έρθει και βλέπουμε!!

Λοιπόν, δέκα πράγματα που δεν γνωρίζετε για μένα. Για να δούμε...

1. Μικρή είχα πείσει τον εαυτό μου ότι ήμουν αγόρι. Δεν ήθελα με τίποτα να παραδεχτώ ότι ήμουν κοριτσάκι και έπρεπε να βάζω όλα αυτά τα σιχαμερά φουστανάκια και τα φρουφρού με τα περίεργα χρώματα πάνω μου. Άσε που με τσίμπαγαν κιόλας τα ηλίθια. Έτσι από την στιγμή που απέκτησα γνώμη και βούληση έκανα τη ζωή της μητέρας μου κόλαση μέχρι να με κάνει να φορέσω ότι ήθελε και στο τέλος της το έβγαζα ξινό και έβαζα ότι ήθελα, σε ηλικία κάτω των 5 όλα αυτά!! Ύστερα με τα χρόνια έπρεπε να προσαρμοστώ μιας και πλέον δεν με αναγνώριζαν σαν αγοράκι.. Πίκρααα!!! :P

2. Λατρεύω τα ταξίδια και θα ήθελα να γυρίσω πολλά μέρη του κόσμου κάποια στιγμή. Δεν μου αρκεί να βλέπω φωτογραφίες, είναι ψυχοφθόρο. Θα το πετύχω όμως που θα μου πάει!!

3. Είμαι αριστερόχειρας και εκνευρίζομαι όταν μου κάνουν υπόδειξη μερικοί κολλημένοι με ποιο χέρι να γράφω.. Μέχρι και καθηγητής μου στη σχολή, άνθρωπος την εκπαίδευσης και καλά, μου την έχει πει και έχει πιάσει το χέρι μου για να γράψω «σωστά». Τι σε νοιάζει εσένα ρε φίλε πώς γράφω εγώ; Σου χαλάει την εικόνα;; Άντε γιατί ααα!!!

4. Μερικές φορές μπερδεύω το θήτα με το φι.. Κάθομαι πριν γράψω ένα από τα δύο και τα συλλαβίζω για να καταλάβω ποιο ακριβώς χρειάζομαι. Είμαι απροσάρμοστο τι να κάνουμε!!

5. Έχω αδυναμία σε όλα τα ζωάκια και κυρίως στα σκυλιά. Πριν ακόμα γεννηθώ ο πατέρας μου είχε φροντίσει γι’ αυτό. Έχω συνηθίσει την παρέα τους, έχω μάθει να μιλάω μαζί τους ακόμα και με ματιές. Τα λατρεύω όλα μα θυμώνω και στεναχωριέμαι με τα αδέσποτα, την εκμετάλλευση και την αδιάφορη συμπεριφορά μας τις περισσότερες φορές..

6. Είμαι εκνευριστικά κωλόφαρδη μερικές φορές. Μπορεί να σκεφτώ κάτι και την αμέσως επόμενη στιγμή να γίνει ή να καταφέρω κάτι μόνο και μόνο από απλή τύχη. Βέβαια τις περισσότερες φορές δεν είναι κάτι το μεγάλο και εκεί είναι που λέω «Δεν έλεγα να κερδίσω κάνα εκατομμύριο ευρά;;» Δεν βαριέσαι όμως...

7. Έχω πρόβλημα με την μνήμη μου. Πραγματικά ανησυχώ για το τι θα κάνω όταν μεγαλώσω αρκετά. Ούτε το όνομα μου δεν θα θυμάμαι!!

8. Είμαι κυκλοθυμική όσο δεν πάει. Καλά δεν συζητώ πώς γίνομαι όταν αδιαθετώ!! Τους τρελαίνω όλους αν και προσπαθώ να συγκρατούμαι γιατί δεν φταίνε σε τίποτα να ξεσπάω πάνω τους και την αμέσως επόμενη στιγμή να σκάω στα γέλια..

9. Όταν δεν έχω τι να κάνω και ειδικά σε περιπτώσεις που δεν γίνονται και πολλά, βλέπε παράδοση σε μαθήματα σχολής, γράφω ασταμάτητα την λέξη «βαριέμαι» σε ότι γραμματοσειρά και στυλ θες. Τουλάχιστον αξιοποιώ ευχάριστα τον χρόνο μου!!

10. Με εκνευρίζουν τα άτομα που έχουν τουπέ και υπερβολικό τσαμπουκά. Είναι το αντίθετο από μένα που κρατάω ήπιους τόνους γενικά και δεν αντέχω όλο αυτό το δήθεν..

Αυτά ήταν 10 μικρά πραγματάκια.. Ευχαριστώ και την Mermyblue για την προσκλησούλα στο παιχνίδι!

Καλό υπόλοιπο Σαββατοκύριακου σας εύχομαι και να περνάτε όσο μπορείτε όλο και πιο τέλεια!!!

Σας έχω ακόμα και αποκλειστικές φωτογραφίες από τα κουνελίνια μου που έχουν γίνει ολόκληρα θεριά!!

Απολαύστε ζουζουνόφατσες. Τα λόγια είναι περιττά...





6 σχόλια:

mermyblue είπε...

Καλό Μήνα!
ΑΧ τα κουνελάκια είναι απίστευτα! έλιωσα πάλι!

ευχαριστώ που έπαιξες το παιχνίδι
και για παίξε κ το άλλο τώρα που πήρες φόρα, αυτό με τα κομμάτια !
:Ρ :)

Ανώνυμος είπε...

μου θυμιζεις την κορη μου μαυτα που γραφεις για σενα. κι αυτη με εβγαζε την ψυχη για να την βαλλω ενα φουστανακι. ηθελε ολο παντελονια. ειναι κιαυτη αριστεροχερη, εχετε και την ιδια ηλικια.
πολυ ομορφα τα κουνελακια σου.
καλημερα. να περνας παντα καλα

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ.ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΤΑ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙΑ ΣΟΥ.ΤΙ ΜΟΥΣΟΥΔΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.ΜΕ ΤΟ 10 ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΕΙΧΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ.ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ;(27/4)

lena_zip είπε...

Μου άρεσαν όλα και πιο πολύ ο τρόπος που τα έγραψες. Καλή εβδομάδα να έχεις και μην σκέφτεσαι την εξεταστική από τώρα. Ντροπής πράματα!!!

Dreamy Cloud είπε...

@ mermyblue τα έβαλα ειδικά για σένα που ήθελες να τα δείς!! Έρχεται και το επόμενο παιχνίδι..Φιλάκια!

@ anisixi μήπως είμαι υιοθετημένη και δεν το ξέρω;! :P θα ταιριάζουμε με την κόρη σου πάντως!Φιλιά πολλά!

@ JK πώς δεν την είδα!! Η επόμενη ανάρτηση μου αυτή θα είναι!!

@ lena_zip ντροπή δεν λες τίποτα!! Μην ανησυχείς όμως μου πέρασε μέσα σε λίγα λεπτά!

lydia lou είπε...

kalo ayto to blogopaixnido...se peirazei na aytoproskalestw na grapsw ki egw?????
ta kounelakia einai ontws yperoxa...