2/12/08

Πόσο ανισόρροποι μπούμε να γίνουμε..;


Απ'ότι έχω καταλάβει πάαααρα πολύ....

Μόλις πριν λίγο διάβαζα τα mail μου. Μέσα σε όλα όσα είχα λάβει μου έχει έρθει κι ένα που ζητούσε την συμβολή μου σε κάτι.

Στην Κίνα,έλεγε, βάζουν σε μικρά βάζα γατάκια έτσι ώστε μεγαλώνοντας να πάρουν τα ζωντανά το σχήμα του δοχείου. Τι άλλο θα δω πια;;;

Έβαλα την υπογραφή μου μήπως και σταματήσει αυτή η κτηνωδία αλλά λίγο δύσκολο όταν βλέποντας το σαν μόδα την υιοθετούν όλο και περισσότεροι ηλίθιοι για να μην τους χαρακτηρίσω διαφορετικά.

Μπήκα και στο site αυτής της εταιρίας ο θεός να την κάνει και έλεγε σαν κεντρική ιδέα πως όπως υπάρχουν τα καλοπιστικά φυτα bonsai που μπαίνουν σε γυάλες έτσι με αυτό στο μυαλό είπαν να το κάνουν και σε ζώα. Το "καλύτερο" της υπόθεσης είναι πως το θεωρούν σαν μια μορφή τέχνης και πως υπάρχουν και μηνύματα ευχαριστιών από όσους πήραν από ένα τέτοιο γατάκι.


"With this in mind, we are proud to now offer to you the animal complement of this art form; the Bonsai Kitten."

Τι τραβάνε τα ζώα από εμάς τα ζώα;; Αν είχαν στόμα να μιλήσουν θα είχαμε ακούσει τα καντήλια της ζωής μας. Ποιος μας έδωσε το δικαίωμα να τα εκμεταλλευόμαστε έτσι, με τέτοιο τρόπο;


Δεν έχω να πω τίποτα άλλο...

Το site για όποιον θέλει να υπογράψει είναι:

6 σχόλια:

neni είπε...

Αυτοί δεν είναι άνθρωποι αυτό θα πω μόνο με μεγάλη οργή και αγανάκτηση.Αυτοί να μπούνε μέσα στο βάζο και να πάρουν το σχήμα τους.Λυπάμαι ειλικρινά.
Πολλά φιλιά.

jk in your life είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΥΠΗΣΕ ΠΟΛΥ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΝΩΔΙΑ.ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ.ΓΕΜΙΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΙΑ.

Καλλιόπη είπε...

Η λέξη κτηνοδία δε μπορεί πια να χαρακτιρίσει ορισμένες πράξεις ανθρώπων.
Και όλα αυτά στο όνομα της τέχνης ή και -ακόμα χειρότερα- μιας μόδας...
Δεν ξέρω τι να πω...

seniorita είπε...

θα συμφωνήσω απόλυτα με τη νένι..ας μπουν αυτοί στο βάζο να δούμε τί σχήμα θα πάρουν...

Από μικρό κι από τρελό είπε...

το θεωρώ ένα από τα πιο απάνθρωπα πράγματα που έχω δει ποτέ στη ζωή μου. αυτοι οι άνθρωποι πρέπει να κλειστούν σε ψυχιατρικές κλινικές. νοσουν.

Christina Amana είπε...

Έλα Χριστέ και Παναγιά σας...
Τι είναι τούτο καλέ???
Ρε πάνε καλά τα φουτζίτσου????