6/4/09

Εδώ είμαι κι εγώωω!!!!

E ναι λοιπόν, αποφάσισα επιτέλους να κάνω postάκι μιας και το λέω τόσο καιρό αλλά οι ριμάδες οι μέρες περνάνε τόσο εύκολα και εγώ δεν βρίσκω ποτέ χρόνο για να ασχοληθώ. Δίνω λοιπόν σημεία ζωής γιατί το ξέρω πως ανησυχείτε πολύ!

Τα νέα μου είναι πολλά και διάφορα.


Κατ' αρχάς, πλέον σας γράφω από το ολοκαίνουριο laptopάκι μου!! Την έχω καταβρεί που επιτέλους το φορτώνω όσο θέλω, με ότι θέλω και δεν κολλάει στο παραμικρό, καιρός ήταν γιατί με το παλιό δεν πήγαινε άλλο η κατάσταση! Πάνε πλέον τα νεύρα και ο εκνευρισμός, στο μεγαλύτερο μέρος τους τουλάχιστον!!

Η μέρα σήμερα ήταν πολύ περίεργη. Μουντός καιρός, σύννεφα παντού και μια βροχή τελείως απροσδόκητη. Σηκώθηκα το πρωί με τα χίλια ζόρια για να πάω στη σχολή, μπάνιο με ζεστό νεράκι για να ξεκινήσει καλά η μέρα, έφτιαξα και το μαλλί.. Και μου ήρθε η βροχή κουτί!! ΝΑ μια αφάνα μετά από το φριζάρισμα!! Δεν είχα και ομπρέλα ρε γαμώτο μαζί μου..

Πολύ αντιφατικό όμως το όλο σκηνικό.. Να βρέχει, ο ουρανός να είναι σκοτεινός γεμάτος πυκνά σύννεφα, παντού τριγύρω όμως να μυρίσει η ευωδιά των μπουμπουκιών που έχουν ανθίσει και ανθίζουν από τις νεραντζιές των γειτονιών.. Τι υπέροχη μυρωδιά!! Κρίμα που όσοι τέτοια εποχή έχουν αλλεργίες δεν μπορούν να απολαύσουν πραγματικά κάτι τέτοιο.


Πήγα Θησείο την Παρασκευή και ήταν πολύ όμορφα. Γενικά κάνω βολτούλες τελευταία. Έχω και την κολλητή με το μηχανάκι και μπορούμε να κινούμαστε πιο εύκολα τώρα. Πήγα για καφέ στο Γκάζι. Στην έκθεση Bodies που έλεγα ακόμα να πάω. Θα το αποφασίσω τελευταία στιγμή πάλι όταν θα κοντεύει να τελειώσει.

Πέρασα και από Πέραμα μεριά. Πρώτα στην λατρεμένη θάλασσα για βόλτα και αγνάντι και ύστερα για ταβλάκι σε μια πολύ ωραία καφετέρια, Πορτοκάλι ή ανγκλιστή Οrange. Εκτός από το ωραίο περιβάλλον και το χώρο που είναι ευχάριστος και μοντέρνος φτιάχνουν και πολύ πετυχημένο freddo!!



Η Ζέα φυσικά και δεν θα έλειπε από τη λίστα!! Αν και μου την έσπασαν πολύ γιατί παρήγγειλα φυσικό και αυτό που μου έφεραν μόνο χυμός δεν ήταν.. Νερό με κάτι κομματάκια που θύμιζαν πορτοκάλι. Και στα ξενοδοχεία 3ης κατηγορίας καλύτερο σερβίρουν. Όταν είδα και την τιμή τα πήρα ακόμα περισσότερο, 6.80 euro παρακαλώ!! Να τον ευχαριστιόμουν πάει στο καλό. Μου ήρθε να του το φέρω καπέλο του σερβιτόρου, αλλά επειδή και αυτός δεν φταίει κρατήθηκα (τα νεύρα που λέγαμε;;) !! Άμα πάτε λοιπόν προς τα εκεί και κάτσετε στο Kitchen Bar δεν ξέρω τι θα κάνετε πάντως μην παραγγείλετε φυσικό!!


Καθόμασταν λοιπόν και όπως συνήθως μας τη βάρεσε και ξεκινήσαμε για παραλιακή, να μάθει και η μηχανόβια το δρόμο! Φτάσαμε μέχρι Γλυφάδα, σταματήσαμε και για βολτούλα σε μια παραλία αλλά το θέαμα δεν ήταν και το καλύτερο.. Θα το θίξω σε άλλη ανάρτηση αυτό.

Το Πάσχα θα φύγω για λίγες μέρες στο εξοχικό μας στην Ερέτρια. Πέρσυ είχα περάσει πολύ καλά, έμαθα να φτιάχνω και μαγειρίτσα μαζί με τον μπαμπά μου!! Φέτος ελπίζω να είναι το ίδιο όμορφα. Εσείς θα πάτε κάπου για αυτές τις μέρες;

Επίσης, αυτό το Πάσχα δεν θα μου πάρει η νονά μου τη λαμπάδα. Καιρό τώρα της το λέω: "Βρε νονά, έλεος δηλαδή ολόκληρη γαιδάρα να μου παίρνεις λαμπάδα;". Έτσι φέτος την έπεισα επιτέλους, σκέφτηκα όμως να κάνω το αντίθετο και να της πάρω εγώ!!

Καλή βδομάδα και καλό μήνα σε όλους!! Άργησα λίγο αλλά η πρόθεση μετράει.. :)))

Σας χαιρετώ και θα ξαναεπιστρέψω σύντομα, αυτή τη φορά το εννοώ!!


22 σχόλια:

Άνεμος είπε...

Στο boddies έλεγα και 'γώ να πάω αλλά δεν έρχεται κανείς, χιχι! Ίσως καταφέρω να πάω αυτό το σαββατοκύριακο.

Καλά μου φαίνεται οτι περνάς ε; Καλοπαιρνάς δηλαδή. Η λαμπάδα της Νονάς σου όμως τί σε πειράζει; Άσε τη γυναίκα να κάνει το κέφι της. Τα έθιμα είναι έθιμα. Ρώτα και μας που δε βλέπαμε όχι λαμπάδα αλλά ούτε και τη Νονά μας την ίδια. Αν δε θέλεις να σου πάρει πάντως πες της να μου πάρει εμένα :P:P:P χεχε.

Τα λέμε. Καλά να περάσεις το Πάσχα. Φιλάκια!

Ελενα καπακιώτου είπε...

να χαιρεσαι το καινουργιο σου λάμποπ.. και εγω σημερα που γραφω ειναι με το μικρο καινουργιο μου λαμποπ!!!! να το χαιρομαστε!!!!

καλο βραδυυυυυυυυυυυυυυυυυ

*Κορίνα* είπε...

Να και η τρελή που εμφανίστηκε στο blogspot!!
Πότε έγιναν όλα αυτά και δεν μου είπε κανένας τίποτα????
Καλάααα....
Εγώ φτείω που στα λέω όλα χαρτί και καλαμάρι...
Όσο για το καινούριο λαπτοπάκι, να σου ζήσει!!
Λίαν συντόμως θα το περιεργαστώ από κοντά!
Μάκια μάκια!!

Τάσος είπε...

Κατ'αρχήν, ότι computerικό θέλεις, ρώτα με μιας και απόκτησες νεο laptop.. Η βόλτα σου ήταν υπέροχη.. Μια μικρή σημείωση-άποψη που έχω για το boddies, είναι ότι φυσικά οι επισκέπτες δεν φταίνε, αλλά ο τύπος που τα κονομάει εμπορευόμενος πτώματα και εκθέτοντάς τα χωρίς καμμία συγκατάθεση από τότε που οι άνθρωποι ζούσαν, είναι το λιγότερο, για πολύ ξύλο.. Σκέψου να έχεις χάσει κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο σε κάποια μακρινή χώρα, και να πας να το βρείς εκεί, γυμνό, τεμαχισμένο, να το χαζεύει ο κόσμος.. Άλλο τα πτώματα για την επιστήμη, και άλλο για το κέρδος..
Συγνώμη αν "σκοτείνιασα" λίγο το όμορφο κλίμα που με έβαλες με την ωραία σου περιήγηση.. Καλές βόλτες και καλό απόγευμα..

~~Εμμέλεια~~ είπε...

Καλώς όρισες και πάλι....σε χάσαμε...

Καλό ξημέρωμα φιλιά πολλά

Ζυλιέν Σορέλ είπε...

σε ακολουθώ εδώ και καιρό χωρίς να το ξέρεις (ακούγεται τρομακτικό, εννοώ δεν γράφω σχόλια), σε περίμενα πάνω απο 10 ημέρες να ξαναγράψεις, μόλις πήρα και εγώ ένα μακλαπτοπάκι οπότε καταλαβαίνω την χαρά σου και εκεί στο τέλος ξαφνικά..... γιατι στό καλό θέλεις να πας στα Bodies; δεν είσαι η ίδια που έγραψε το σιγανόθρηνο αποχαιρετισμό για τον απαρατήρητο καθηγητή στην Σχολή της; πως το συνδυάζεις αυτό με την θεαματικοποίηση και εμπορευματοποίηση του θανάτου της έκθεσης; δεν θέλω να θεωρητικολογήσω, μπορείς να δεις: www.aboutbodies.blogspot.com
και αν δεν θέλεις πολλά λογια: www.protovouliaxorou2009.blogspot.com
Θα συνεχίσω να κάνω τσεκ ιν κάθε μέρα

Dreamy Cloud είπε...

@ Άνεμε πρέπει να σου έχει λείψει το όλο θέμα με τις λαμπάδες έ;! Μωρέ έχεις δίκιο απλά δεν με νοιάζει πια μια λαμπάδα αλλά το να την βλέπω όπως είπες κι εσύ. Τι σημασιά έχει αν σου φέρνει μια λαμπάδα και τον/την βλέπεις μόνο εκείνη τη φορά μέσα στον χρόνο σαν κάτι διαδικαστικό;; Γι'αυτό και δεν το πολυζητάω. Όσο ότι καλοπερνάω, ε λίγο κι εγώ σαν παιδί που είμαι,το γαιδάρα εδώ αλλάζει!! :P Φιλάκια πολλά!!!!

Dreamy Cloud είπε...

@ zinaa kapa καλορίζικο και το δικό σου!!! Πολύς εξοπλισμός παίφτει τις τελευταίες μέρες πάντως γενικά!! Φιλάκιααααα και ευχαριστώ που περνάς!!!!

Dreamy Cloud είπε...

@ Spider! με λες τρελή και παρεξηγήσε κιόλας! :P Τι να σου κάνω είναι λεπτομέρειες που τις κρατάω για ανάρτηση,να μπαίνεις και να διαβάζεις κάτι που δεν το ήξερες. Έτσι για να σε κρατάω σε εγγρήγορση!! Χιχιχι!!!! Φιλάκια ζουζούνα!!!

Raven είπε...

Έτσι μπράβο βρε κούκλα! Να περνάς τέλεια πάντα!

Και ας σου πήγε ο χυμός, κούκος αηδόνι... Συνηθισμένα φαινόμενα.

Φιλιά πολλά

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Ω!!ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.ΒΛΕΠΩ ΠΕΡΑΣΕΣ ΟΜΟΡΦΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΟΛΤΙΤΣΕΣ ΣΟΥ.ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥ ΛΑΠΤΟ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ.ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

Dreamy Cloud είπε...

@ AETE τώρα που αυτοπροσκλήθηκες ότι απορία έχω θα ρωτάω γιατί δεν είμαι και από τους πιο σχετικούς που υπάρχουν!! Όσο για το Βodies είμαι σε ένα δίλημμα γιατί έχω ψαχτεί γενικά μέσω ιντερνετ και διαβάζοντας κάποια πράγματα και με σταματάει το γεγονός ότι κάποια απο τα κορμιά αυτά δεν εκτίθενται εκουσίως.. Αν το ήθελα πάρα πολύ και δεν με ένοιαζε θα την είχα δει εδώ και καιρό.Εννοείται πως δεν είναι σωστό για αυτούς τους ανθρώπους.Από την άλλη θα ήθελα να δώ πώς πραγματικά είμαστε,δεν το βλέπω σαν μορφή τέχνης όπως προωθείται αλλά σαν κάτι που θα με κάνει να με καταλάβω καλύτερα.. Μπορεί να με πείς περίεργη και έτσι μπορεί να είναι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν καταλαβαίνω την εκμετάλευση που υπάρχει..Το ένα αντικρούει το άλλο όμως και δεν ξέρω τι να κάνω. Καλώς σε βρήκα όπως και να έχει!! Φιλάκια πολλά!!!

Dreamy Cloud είπε...

@ ΕΛΕΝΑ χάθηκα ναι.. προσπαθώ όσο μπορώ να μην το αφήνω όμως!!Θα τα λέμε όσο γίνεται πιο συχνά αν και απο σένα δεν έχω παράπονο!!Φιλάκια!!!!

Dreamy Cloud είπε...

@ Ζυλιέν Σορέλ όντως ακούγεται κάπως αλλά είναι ευχάριστο κάποιος να το κάνει αυτο, δεν μπορώ να πώ ευχαριστώ πολύ!! Από την μια όπως είπα και πιο πάνω μπορεί να είναι όπως τα λες και συμφωνώ μαζί σου αλλά το βλέπω και σαν κάτι το εκπαιδευτικό που θα σου δείξει πώς είσαι πιο ουσιαστικά. Στην αρχή όταν το έμαθα δεν είχα ενημερωθεί και ήθελα πολύ να πάω αλλά τώρα όχι και τόσο.. Στο μόνο που διαφωνώ είναι ο τρόπος που το κάνουν κ η εκμετάλευση, αν γινόταν με διαφορετικό τρόπο θα ήταν αλλιώς.. Να περνάς συχνά ε;!!Καλή σου νύχτα..

Dreamy Cloud είπε...

Ζυλιέν Σορέλ ξέχασα, tη 2η διεύθυνση που μου έδωσες δεν την παίρνει ο explorer.. Φιλάκια!

Dreamy Cloud είπε...

@ Raven δεν βαριέσαι.. ένας χυμός είναι αυτός, πιο πολύ το παρεάκι μετράει.. Έπρεπε όμως και να προειδοποιήσω!! Ευχαριστώ και για την πρόσκληση.. Coming soon!!!

Dreamy Cloud είπε...

@ Raven δεν βαριέσαι.. ένας χυμός είναι αυτός, πιο πολύ το παρεάκι μετράει.. Έπρεπε όμως και να προειδοποιήσω!! Ευχαριστώ και για την πρόσκληση.. Coming soon!!!

Dreamy Cloud είπε...

@ JK καλώς σας βρήκα!!! Το laptop είναι απίστευτο δεν το συζητώ!! Φιλιά πολλά και καληνύχτα γιατί πολύ το άργησα σήμερα και δεν θα ξυπνάω αύριο! :)))

Τάσος είπε...

Και πάλι καλημέρα.. Για το pc, είπα να με ρωτάς γιατί είμαι του "συναφιού".. Όσο για το Bodies, έτσι όπως το θέτεις, έχεις απόλυτο δίκιο.Και γω ψάχνοντας είχα τις αντιρρήσεις μου, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν νομίζω να άντεχα το θέαμα.. Καλή σου μέρα..

an-upomoni είπε...

Καλορίζικο το laptop! Απ οτι βλέπω μια χαρά πας απο βόλτες, μπράβο σου!!
Αν ξαναπάς Ζεα έχει ένα ωραίο μαγαζί που λέγεται πισίνα cafe-bar.
Kαλά να περάσεις στην Ερέτρια!

milch-käfer είπε...

Το Milch είναι πηγή οξυγόνου
πρέπει να το σέβονται και να του βάζουν λάμπες αλογόνου!

Dreamy Cloud είπε...

an-upomoni την ξέρω την Πισίνα πολύ ωραίο μαγαζί ειδικά όταν ανοίξει και περισσότερο ο καιρός είναι άλλο πράγμα!! Φιλάκια πολλά και καλό Πάσχα!!