2/3/09

Περί ανέμων και υδάτων...

Τελείωσε η εξεταστική, επιτέλους μετά από 4 εβδομάδες. Πέρασα τα μισά μαθήματα και θεωρώ πως τα πήγα καλά.. Σε σχέση με την προηγούμενη εξεταστική δεν μιλάω καθόλου!!

Πάμε για το επόμενο εξάμηνο τώρα με μάχες για τις "καλές" ώρες των εργαστηρίων.
Αφού πρώτα απ' όλα δεήσουν οι καθηγητές να βγάλουν τα αποτελέσματα μέσα στην άλλη βδομάδα και δεν μυρίζω πάλι τα νύχια μου αν έχω περάσει ή όχι παίζοντας Λόττο στην αίτηση μαθημάτων.

Ντύθηκα λόγω αποκριάς Ζουλού και ξεχύθηκα μαζί με τους άλλους μασκαρεμένους της παρέας σε Disco club για να το γιορτάσουμε.
Η παρέα αποτελούνταν από: 3 Ζουλού κατάμαυρες με αφανέ περούκες ψάθινες φούστες και πιρούνες στα χέρια, μια πειρατίνα, μια ο θεός να την κάνει γαλοπούλα, βασικά κότα ήταν απλά είχε κόμπλεξ!!! Και τέλος, ένα άντρα γυμνασμένο όσο δεν πάει ντυμένο γυναίκα με μίνι φουστίτσα, εξώπλατο ροζ μπουστάκι και κόκκινη καλτσοδέτα στο μπούτι!!
Το σενάριο ήταν το εξής: Η πειρατίνα πήρε σαν δούλους από το Ζουλουκιστάν 3 ντόπιες που εκείνη τη στιγμή είχαν στο καζάνι για μεσημεριανό κοτόπουλο βραστό, κάναν και δίαιτα βλέπεις!! Η "κάτι από γυναίκα κάτι από άντρα" έτυχε να περνάει από το χωριό προσπαθώντας να βγάλει κάνα ψιλό κάνοντας πιάτσα στην κεντρική πλατεία και δεν τη γλύτωσε από την επίθεση της πειρατίνας!!
Θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες και φωτογραφίες. Δεν έχω το usb της ψηφιακής εύκαιρο τώρα!!!

Οι γονείς μου λείπουν στο εξοχικό μας κι έτσι θα κάνω Καθαρά Δευτέρα για πρώτη φορά "μόνη" μου μαζί με τον αδελφό μου... Ούτε χαρταετός ούτε τίποτα. Μπορεί να είμαι πιο ελεύθερη αυτές τις μέρες που έχουν φύγει αλλά μου λείπουν κιόλας...

Πήγα Αllou το απογευματάκι και είχαν συναυλία οι Onirama για την λήξη του καρναβαλιού στο Ρέντη. Πολύ όμορφα ήταν.. Είπαν και την Κλεψύδρα που τόσο μ' αρέσει σαν τραγουδάκι Α, και ένα καινούριο τους, παραδώσου λέγεται και έχει πολύ χαρούμενη μελωδία!!!

Ο υπολογιστής μου για ακόμη μια φορά τα έπαιξε.. Μάλλον από ιό, αν και το χαζο-untivirus μου δεν μου έδειξε τίποτα. Το καλό στο όλο θέμα είναι πώς δεν χάθηκαν αρχεία, φωτογραφίες, τραγούδια και όλα τα σχετικά. Το μόνο που κάνει είναι να ανοίγει κάθε φορά σαν να είναι η πρώτη φορά με τα αρχεία μου να βρίσκονται μόνο στον σκληρό και μια επιφάνεια εργασίας κενή από τους φακέλους μου. Σπάσιμοοο....

Θέλω μέχρι τις 10 Μαΐου που τελειώνει να προλάβω να πάω στην έκθεση BODIES στην Τεχνόπολις στο Γκάζι. Πρέπει να είναι πολύ ενδιαφέρον. Διάβασα ένα σχετικό άρθρο και ενθουσιάστηκα!! Θα κλείσω εισιτήρια μέσα στη βδομάδα..

Σήμερα από διάθεση δεν είμαι και πολύ καλά, πραγματικά δεν ξέρω τι φταίει. Απλά είμαι πεσμένη.. Θα μου περάσει όμως!! Τώρα το μόνο που θέλω είναι να ακούσω τις αγαπημένες μου μπαλάντες, να πέσω λίγο ακόμα για να σηκωθώ ευκολότερα αργότερα...

Σας αφήνω λοιπόν.. Έγραψα πολλά και διάφορα και σίγουρα σας κούρασα.

Καληνύχτα, να περάσετε μια υπέροχη Καθαρά Δευτέρα αύριο και καλό πέταγμα!!!

* Το τραγουδάκι αυτό το ήξερα και παλαιότερα απλά δεν του είχα δώσει τη σημασία που θα έπρεπε.. Σε εσάς μπορεί να είναι γνωστό και αγαπημένο, σε εμένα τώρα γίνεται!!!
Πατήστε pause στα τραγούδια δίπλα και απολαύστε το...




19 σχόλια:

*Κορίνα* είπε...

Αχ, κοριτσάκι..
Ως μία ζουλού, έχω να πώ οτι η κότα μας τη γλίτωσε.. Δεν πειράζει όμως, όταν την ξεπουπουλιάσω θα σε καλέσω για δείπνο!
Όσο για την διάθεση που λες,θα σου περάσει!
Μόνο σε μένα δεν περνάει τις τελευταίες μέρες..
'Αντε καληνύχταααααα...
Μούτσ!

Άνεμος είπε...

Ωραία μέρα είχες... Take your time με τη μελαγχολία σου...

Όλα χρειάζονται στη ζωή! Φιλιά!

#lockheart# είπε...

συγνωμη..εμας τους πατρινους λενε τρελους..αλλα κι εσεις δε πατε πισω..μα σεναριο?ειναι δυνατον?με εκανες και γελασα!!!!μην ανησυχεις και εγω μονη μου εκανα Καθαρα Δευτερα...χωρις χαρταετο φετος(καλυτερα γιατι περσυ μου σκαλωσε)
Φιλακια!καλα να περασεις!

Raven είπε...

Χαχαχαχαχαχα! Βρε την πειρατίνα την φοβερή και τρομερή! Τον τραβεστί τι τον ήθελε μαζί; Έτσι για να αλλάζουμε παραστάσεις; :Ρ

Μπράβο σας, παιδιά, με κάνατε και γέλασα! Και να φανταστείς ότι δεν μου αρέσουν καθόλου οι Αποκριές :)

Φιλιά πολλά!

lena_zip είπε...

Τελείωσε η εξεταστική σου;;!! Καλά αποτελέσματα να έχεις.
Η ιδέα της αμφίεσής σας πολύ πρωτότυπη. Δεν έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο.
Αχ στην έκθεση Bodies θέλω να πάω κι εγώ. Ήταν να πάω την Παρασκευή αλλά κάτι μου έτυχε. Θα έχει ενδιαφέρον. Μακάρι να τα καταφέρεις κι εσύ κι εγώ να πάμε.
Φιλάκια!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

A!!!!ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΣΟΥΝ ΕΚΕΙ.ΣΤΙΣ 6.30 ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΜΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ-ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΝΙRAMA.ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ.ΜΠΟΡΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΣΕ ΕΙΔΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΑ.ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

prepei na tan wraio to olo concept! telika perases kala tin kathara deytera?? sto eyxomai!kalo s vrady.

avraoneirou είπε...

καλα ε;;θεικο το σενάριο με τους ζουλου...εγώ δεν ντυθηκα :( του χρόνου...πάντως τελιωσε κι αυτη η ριμαδοεξεταστική....επιτέλους!
εμάς μόνο ένα μαθημα βγήκε...πήρα το πρώτο μου 10...και μάλλον και το μοναδικό,γιατί τ άλλα που έρχονται δεν θα ναι και τόσο καλά...'
πάντως ούτε κι εγώ πέταξα αετό φέτος...

φιλάκια μυρωδάτα και ανοιξιάτικα!

lena_zip είπε...

Και σε περιμένω να παίξουμε! Άντε γιατί από έμπνευση δε με βλέπω καλά.

Dreamy Cloud είπε...

@ Spider μου θα την πιάσουμε κάποια άλλη φορά αυτή την γαλοπουλοκότα και δεν γλιτώνει από τίποτα!! Όσο για την διάθεση δεν θέλω να σε βλέπω έτσι, ελπίζω να περάσει πολύ σύντομα μόνο.. Φιλάκια μπουμπού!!

@ Άνεμε μου πέρασε..ρόδα είναι και γυρίζει!! Φιλάκια!!!!

@ #lockheart# δεν δημιουργήθηκε επίτηδες το σενάριο στην πορεία βγάλαμε τους ρόλους αλλά έκατσε μια χαρά!!! Είμαστε κι εμείς λίγο τρελοί όσο να'ναι. Φιλιά!!!

Dreamy Cloud είπε...

@ Raven η πειρατίνα ήταν όλα τα λεφτά!! Η τραβεστί δεν κολλούσε και πολύ αλλά είπαμε να την βάλουμε για να αποκτήσει λίγο ενδιαφέρον!!!Μάκιααα!!!!!

@ lena_zip τελείωσε και μάλιστα τα πήγα αρκετά καλά, κάτι που δεν το περίμενα!! Για την έκθεση BODIES άκουσα κάτι περίεργα για εκτελεσμένους κρατούμενους όταν το ψιλοέψαξα αλλά δεν παύει να είναι ενδιαφέρον.. Φιλάκια και ευχαριστώ για την προσκλησούλα μπορεί να αργήσω λίγο να το γράψω γιατί σε κάτι τέτοια δεν είμαι και τόσο καλή όσο εσύ αλλά θα το κάνω!!

@

Dreamy Cloud είπε...

@ nek τελικά τελευταία στιγμή ήρθαν οι γονείς μου και έτσι είμασταν οικογενειακά!! Μετά το μαμ πήγα Θησείο για καφεδάκι..Πέρασα πολύ όμορφα!!!Φιλάκια πολλά..

@ JK εγώ ήμουν στην τρίτη περίπου σειρά από τις 6.. Ούτε ραντεβού να είχαμε!!!Πάντως ήταν πολύ καλοί δεν συμφωνείς;!! Φιλιά!!!

@ avraoneirou μπράβο για το 10 που πήρες, δεν είναι και λίγο!! Καλή συνέχεια και καλό υπόλοιπο αποτελεσμάτων!!! Μάκιαα!!!!

mermyblue είπε...

μην αγχώνεσαι για τη διάθεση...όλοι οι Δίδυμοι ειμαστε κάπως αυτήν την περίοδο (είπα κ το αστρολογικό μου τώρα κ ησύχασα) αλλά θα περάσει
:)

If...ιγένεια είπε...

χαχαχ ζουλου ε? Καλο.. Το τραγουδακι φοβερο δεν το συζητω.. Φιλια!

Ανώνυμος είπε...

perna apo to blog m, se perimenei paixnidaki! ;)

seniorita είπε...

μια χαρά σε βρίσκω!και μερικές φορές δε γίνεται να μη μελαγχολούμε..αρκεί να μας περνάει γρήγορα!

γυάλινο δάκρυ είπε...

Καλή και η μελαγχολία, αρκεί να παραμένει εκεί και να μη μας χαλάει παραπάνω. Γιατί μερικές φορές αφήνει μια γλυκόπικρη αίσθηση πίσω της..
Τι κάνεις μικρή Ζουλού; Περιμένουμε τα νέα σου! Φιλιά!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΕ ΓΙΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΑΦΟΥ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

Dreamy Cloud είπε...

@ mermyblue λες να φταίει το αστρολογικό!!Θα το ρίξω εκεί λοιπόν..!Φιλάκια!!!

@ if.. ιγένεια εσύ μάλλον το τραγούδι το ήξερες εγώ το ματανιώνω που το πρόσεξα πρόσφατα!! Μάκιααα!!

@ nek σε ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση..έχω γράψει ήδη παραξενιές μου αλλά μάλλον θα κάνω ένα update όταν βρώ τον χρόνο γιατι δεν είναι μόνο 10!! Φιλάκια!!!

@ seniorita ευτυχώς δεν κράτησε πολύ!! Φιλιά!!!! ;)

@ γυάλινο δάκρυ αυτή τη φορά δεν άφησε τίποτα πίσω της.. Χάθηκα ε; Το παλεύω με τον υπολογιστή μου και δεν μου κάνει αίσθηση να γράψω στην κατάσταση που είναι!! Θα επανέλθω όμως..Φιλάκια!!!

@ JK σε παραδέχομαι για το ποιηματάκι εγώ δεν θα μπορούσα με την καμία να το κάνω!! Εδώ και που γράφω κάποιες στιγμες δύσκολο μου φαίνεται!! Φιλάκια πολλά!!!