12/3/09

Βack again....

Χάθηκα... Κι από εδώ και από τους φίλους μου.. Μια σχολή μου έμεινε να με κοιτάει να μπαινοβγαίνω.. Έχω μαζέψει πολλά στο μυαλό μου αυτόν τον καιρό αλλά όπως πάντα ή δεν βρίσκω χρόνο ή δεν θα έχω την κατάλληλη όρεξη για να παλουκωθώ και να γράψω.. Ειδικά τώρα με την κατάσταση που είναι ο υπολογιστής μου δεν με τραβάει καθόλου.. Έχω μαζέψει και από κάποιους από εσάς προσκλήσεις για παιχνιδάκια. Θα προσπαθήσω κάποια στιγμή να τα ολοκληρώσω κι αυτά.. Σας ευχαριστώ πολύ πάντως!!

Κατά τα άλλα στη σχολή μου μπήκα σε καινούριο εξάμηνο, πολύ πιο βαρβάτο από τα προηγούμενα και τρέχω και δεν φτάνω. Αν και είμαι περήφανη γιατί παρακολουθώ ΟΛΕΣ τις θεωρίες μου ανεξαιρέτως!! Το καινούριο μου πρόγραμμα είναι αφήστε τα να πάνε, κλείνω δεκάωρα σερί..! Άσε που μας έκαναν αλλαγή στο πρόγραμμα σπουδών και τώρα δεν ξέρω τι και πως.. Θα το ψάξω και αυτό γιατί μας τα έχουν κάνει μπ****έλο.... Ελπίζω μόνο να είναι καλύτερα από πριν.

Ευτυχώς πριν μου έρθουν όλα αυτά καπάκι με το τέλος της εξεταστικής μου πήγα ένα υπέροχο διήμερο στην Επίδαυρο μαζί με τον φίλο μου και ησύχασε το κεφάλι μου.. Ένα διάλειμμα ποτέ δεν έβλαψε κανέναν!!

Επίσης είδα εχθές στον κινηματογράφο το Marley and me. Πώς θα μπορούσα να παραλείψω άλλωστε όντας ζωόφιλη;! Στο τέλος είχα πλαντάξει στο κλάμα οφείλω να σημειώσω.. Η κολλητή μου δίπλα έκλαιγε κι εκείνη και εγώ ρούφαγα τη μύτη μου από συγκίνηση. Φυσικά και βάλαμε τα γέλια με την κατάσταση μας. Πραγματικά ούτε στον τιτανικό τέτοιο κλάμα!!

Ακόμα, μου έχουν λείψει οι φίλες μου. Είτε είναι εδώ είτε εκτός Αθήνας. Θέλω να βγούμε και να περάσουμε καλά κάνοντας χαζομάρες. Πού πήγαν όλα αυτά; Θέλω να φτιάξω καινούριες αναμνήσεις, όχι να μένω στη θύμιση των παλιών..

Θέλω να μπει για τα καλά η άνοιξη, να αρχίσω να μυρίζω τη μυρωδιά από τα μπουμπούκια στις νεραντζιές και μόνο και μόνο αυτό να μου φτιάχνει το πρωινό!! Πάλι καλά δηλαδή που ανθίζουν ακόμα γιατί η κατάσταση είναι πια δηλητήριο σκέτο..

Η ανάρτηση ήταν ξανά ένα ποτ πουρί απ' ότι καταλάβατε!! Πιο συγκροτημένες ακολουθούν αργότερα όταν βάλω μια τάξη πρώτα στο κεφάλι μου...

* Πάρτε και τραγουδάκι!! Οι στίχοι του είναι όλα τα λεφτά..


7 σχόλια:

avraoneirou είπε...

Καλώς τη!Μας έλλειψες...
κι εμένα το πρόγραμμα στη σχολή έχει τα χάλια του...έχω πολλά απογευματα αλλα προτιμώ τα πρωινά μαθήματα...έχω πιο καθαρό μυαλό,παιρνω το καφεδάκι μου,αράζω σημειώνω....ούφ!
όσο για το 2ήμερο,την καλύτερη δουλειά έκανες...θέλω κι εγώ ν αποδράσω λίγο απ την αθήνα!!
λές να τον καταφέρω επιτέλους να φύγουμε;;;;;;

:(
μακάααααααααααααρι!!
αχ,ζηλεψα τώρα...ελπιζω να περάσατε πολύπολύ πολύ όμορφα...

φιλάκια πολλάαααααααααα!!!

Raven είπε...

Γεια σου συννεφάκι μου!

Κοίτα να πηγαίνεις καλά στην σχολή σου και μην αγχώνεσαι για τα άλλα... Όλα γίνονται! Εξάλλου Μάρτης είναι, κοντοζυγώνει το καλοκαίρι που θα λιαζόμαστε στις παραλίες και θα κάνουμε βουτιές! :)))

Φιλιά πολλά και καλό σουκου!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.Η ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΗΤΑΝ ΕΠΙΚΕΡΔΗΣ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕΣ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ Σ/ΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

pwpwpw melagxolies!!! s'epiase i anoiksi,e?
na s pw..mporeis na pas na parakoloutheias k ta dika m mathimata??liga einai! :)

*Κορίνα* είπε...

Θέλω και εγω να φύγω......
Υπομονή κοριτσάκι μου..
Πρέπει απλά να τα βάλουσε όλα σε μια τάξη.. Είναι η άνοιξη λες που μας φταίει? Ποιός ξέρει..
ουφ!
Φιλάκι γλυκό!

#lockheart# είπε...

χαιρεται!καλως το μας!να σου πω την αληθεια δε τοχω παρει ζεστα με τη σχολη.πηγα και θεσσαλονικη 3ημερο οποτε ακομα εχω τη ξεγνοιασια στο κεφαλακι μου και δε ξερω τι θα πει δεκαωρο με μπλα μπλα στη σχολη..ουφ!ασε με αγχωθηκα..το τραγουδακι τα σπαει..!
φιλακια!

Dreamy Cloud είπε...

@ avraoneirou πέρασα υπέροχα!!Καιρός να το κάνεις κι εσύ λοιπόν!!Φιλάκια πολλά και καλή συνέχεια με τη σχολή..!

@ Raven αυτός ο Μάρτης είναι θεότρελος πάντως..Άντε να ζεστάνει λίγο ακόμα, το έχω ανάγκη!! Μάκια!!!

@ JK χρειαζόταν όσο τίποτα αυτό το 3ήμερο.Βέβαια ξαναμπήκα στο λούκι αλλά τι να κάνουμε έτσι είναι τα πράγματα!!

@ nek θές και τα λές έτσι;!! Αχ εδώ δεν τα βγάζω πέρα με τα δικά μου...!Έχω τις μελαγχολίες μου όντως! Βασικά είμαι απίστευτα κυκλοθυμική τελευταία.. Φιλάκια.

@ Spider! όλα στην άνοιξη τα έχουμε φορτώσει.. Έμεις φταίμε, είναι πολύ πιθανό!!Φιλάκια πολλά!!!

@ #lockheart# εσύ παρααφέθηκες!!Πώς το κάνεις, πες μου! Μην αγχώνεσαι θα προσαρμοστείς κατάλληλα με τις μέρες.Φιλιά!!!