26/7/10

Διακοπές και άλλα πολλά!!!


Δροσιά σήμερα στην Αθήνα. Τι ανακούφιση!! Όλο αυτό τον καιρό που έχω να γράψω έχω τόσα νέα που μαζεύτηκαν!!"

Καταρχάς πήγα ολιγοήμερες διακοπούλες στην Άνδρο με δύο φίλες μου..
Περάσαμε πολύ όμορφα, τα νερά και η ομορφιά του νησιού υπέροχη.
Παίρναμε στην παραλία τα πράγματα στον ώμο μπαίναμε στη θάλασσα και την αράζαμε σε κάτι βράχια λίγο πιο πέρα χωρίς κόσμο και φασαρία. Είχαμε την προσωπική μας πλαζ!!

Αλλά δυστυχώς οι μέρες πέρασαν και είμαι πάλι πίσω. Δεν βρίσκω τι να κάνω μέσα στο σπίτι και βαριέμαι ελεεινά. Να διαβάσω λίγο σκέφτομαι αλλά όλο σαν σκέψη μένει προς στιγμής.

Ύστερα και από αρκετό καιρό βγήκαν και κάτι αποτελέσματα που περίμενα σε μαθήματα που είχα δώσει και πέρασα και τα δύο που περίμενα και με καλούς βαθμούς παρακαλώ!! Τώρα έχουν σειρά άλλα τρία-τέσσερα που θα δώσω το Σεπτέμβρη για να κατέβει επιτέλους ο αριθμός των μαθημάτων για το πτυχίο στο 7 ή 8. :)

Θα έδινα και παραπάνω μαθήματα αλλά από τέλη Αυγούστου μάλλον θα ξεκινήσω εποχιακή δουλειά σε βιβλιοπωλείο μέχρι τις αρχές Οκτώβρη και δεν θα μπορώ να πηγαίνω συνέχεια στη σχολή τουλάχιστον στην εξεταστική. Τις επόμενες μέρες περιμένω να με ειδοποιήσουν και θέλω τόσο πολύ να με πάρουν. Διαθέτω ένα συν βέβαια γιατί έχω ξαναδουλέψει εκεί αλλά μια αγωνία την έχω. Μ'αρέσει γενικά η δουλειά σε βιβλιοπωλείο αλλά είν
αι που χρειάζομαι και τα χρήματα.

Βλέπετε, έχω σκοπό με αυτά να πάρω δίπλωμα αυτοκινήτου!! (Άλλος ένας χάρος στους δρόμους της Αθήνας. :ΡΡ) Κι αυτό γιατί ο μπαμπάς μου μας πήρε αυτοκινητάκι, ένα Toyota Yaris και δεν λέει τώρα να έχω αμάξι και να μην έχω δίπλωμα!! :)
Αυτά τα νέα μου.... Για τέλος έχει φωτογραφίες με Ανδριώτικη θάλασσα έτσι για να δροσιστούμε λίγο παραπάνω παρέα με Locomondo!!! Φιλάκια πολλάα και καλό υπόλοιπο καλοκαίρι να έχουμε!!!