24/6/09

Τρίτωσε το.. βραβείο!!!




Έχω ενθουσιαστεί απο το γεγονός ότι σε κάποιους απο εσάς αρέσει αυτό το blog και θεωρείται ότι αξίζει να βραβευτεί ως κάτι αξιαγάπητο!! Μπορεί να μην ασχολούμαι μαζί του όσο θα ήθελα αλλά έστω και αυτό το κάτι φαίνεται πως ανταμείβεται!!

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ λοιπόν

Ms Colourfull,

Raven,

Άνεμε

an-upomoni και

Tο βραβείο έχει ως εξής:

1. Δεχτείτε αυτό το βραβείο, αναρτήστε το στο blog σας, μαζί με το όνομα του ατόμου που σας βράβευσε, και το λινκ στο blog.

2. Απονείμετε το βραβείο αυτό σε άλλα 15 αξιαγάπητα blogs. Θυμηθείτε να επικοινωνήσετε με τους bloggers και να τους ενημερώσετε ότι τους επιλέξατε για αυτό το βραβείο.

Τώρα θα μοιράσω και εγώ, όχι που θα την γλυτώνατε!!

Τα 15 ιστολόγια αυτή τη φορά δεν μου φαίνονται πολλά, έχω μπόλικους στο μυαλό μου!!

Είτε είστε παλιοί καλοί γνώριμοι πια είτε καινούριοι στη παρέα χαίρομαι να σας διαβάζω και σας βρίσκω απόλυτα αξιολάτρευτους τον καθένα ξεχωριστά με τον τρόπο του!!

Ας ξεκινήσω μην με πάρει και το βράδυ.. :P

1. Raven

2. neni

3. Oh mermy blue

4. Spider's diary......

5. Άνεμος

6. ΑΝ-ΥΠΟΜΟΝΗ

7. Miss Pink

8. Miou-Popofotitsa

9. Ms Colourfull

10. Seniorita

11. Griniariko marouli

12. lena_zip

13. Γυάλινο δάκρυ

14. Aύρα

15. ΜΠΙΝΕΛΙΚΩΜΑΤΑ


Να τα χαίρεστε και σε καλή μεριά!!

Ξημερώσα πάλι είχα δεν είχα (κι αυτός ο blogger πια μια ζωή τα νεύρα κρόσια να μου κάνει έτσι για να πάει καλά η μέρα) και έχω και κάποια μουτρωμένη φάτσα να μου λέει πως είμαι κουρασμένη, η ώρα περνάει και πως αύριο έχω πρωινό ξύπνημα...

Οπότε δεν μας παίρνει για πολλά, πάω να ξεραθώ!

Μην βλέπετε σε αυτό το χαζόπραγμα 24/06 και μπερδεύεστε εμένα να ακούτε ε;

27/06/09 1:30 π.μ.

Καλό Σκ να έχετε, μάκια πολλά!!!!

19/6/09

Δείξε μου το φίλο σου...


... να σου πω ποιός είσαι.




.... οι αληθινοί φίλοι είναι ένα σίγουρο καταφύγιο.






Ο μόνος τρόπος να αποκτήσεις φίλους, είναι να είσαι πρώτα εσύ φίλος αληθινός.





Η ευτυχία είναι για να την μοιράζεσαι.

Η χαρά που μοιράζεται είναι διπλή χαρά.





Ο αληθινός φίλος σε σκέφτεται την ώρα που όλοι οι άλλοι σκέφτονται τον εαυτό τους.





Η φιλία μπορεί να γεννηθεί στα πιο απίθανα μέρη!!





Η φιλία είναι το μόνο υλικό που μπορεί να κρατήσει τον κόσμο ενωμένο.





'Οπου κι αν βρίσκεσαι οι φίλοι σου είναι ο κόσμος σου.





Φίλος είναι αυτός που κατανοεί το παρελθόν σου, πιστεύει στο μέλλον σου και σε αποδέχεται στο παρόν, όπως κι αν είσαι....



15/6/09

Αχταρμάς...


Δεν έχω όρεξη για τίποτα σήμερα..
Απο τηλεόραση σε laptop και το αντίστροφο είμαι.

15 Ιούνη και πότε πήγε δεν το κατάλαβα. Όταν περνάς καλά λένε το πώς περνάει ο χρόνος δεν το παίρνεις χαμπάρι. Κι εγώ τελευταία κώλο δεν έχω βάλει κάτω. Δεν με χαλάει κιόλας!!

Πέρασαν και τα γενέθλια μου. Τόσο διαφορετικά απο τα περσινά. Μέσα σε ένα χρόνο πώς μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα.. Βλέπω ότι με τον καιρό κάνω πράγματα, προχωράω. Έγινα κι εγώ 21. Φέτος μου έκαναν την πρώτη έκπληξη γενεθλίων που είχα ποτέ!! Και φυσικά δεν κατάλαβα τίποτα, πώς θα ήταν έκπληξη άλλωστε;!

Και η μαμά μου μέσα στο κόλπο, να μου λέει απο το πρωί να ντυθώ "λόγο της ημέρας" για να βγάλουμε φωτογραφίες με τα σκυλάκια μας, άκου εδώ δικαιολογία!! Αλλά εγώ που να πάρω χαμπάρι. Έμεινα με τις πιζάμες να βλέπω πρωί-πρωί planet earth, ντοκιμαντέρ του BBC (δεν είμαι καλά το ξέρουμε). Και μπαίνουν μέσα τα καθηκάκια μου με τούρτες, λουλούδια και γλάστρες και εγώ να έχω μείνει κυριολεκτικά και να κοιτάω!!

Η αραχνούλα μας μου χάρισε και μια γαρδένια, το αγαπημένο μου φυτό!! Αλλά επειδή είναι επίζουλο, όπως λέει και η μαμά μου, φυτό δεν την βλέπω να την βγάζει καθαρή. Μέχρι και στο ίντερνετ έψαξα για πληροφορίες, τόση σημασία δεν δίνω ούτε στα σκυλιά μου αλλά αυτή μάλλον δεν το εκτιμάει και πολύ απ'ότι φαίνεται.

Ξεχωριστά ήταν και μ΄άρεσε πολύ. Με καινούργιους ανθρώπους στη ζωή μου να με κάνουν ευτυχισμένη και τους παλιούς να παραμένουν και να αισθάνομαι οτι έχω κάποιους να με νοιάζονται θα τα θυμάμαι για πολύ καιρό ακόμη.

Έχω πάρει το pc στο κρεβάτι και ακούω μουσική. Σκέφτομαι πολλά που μέσα σε μια φυσιολογική μέρα τα αφήνω να περνάνε.

Έρχεται και η εξεταστική και μου την έχει δώσει τελευταία με τη σχολή και το "τι κάνω εδώ μέσα ρε γαμώτο;" Θα σκάσω!! Δεν θέλω να πατάω πια, περιμένω να ξεκινήσουν τα μαθήματα να πάω σε καμιά οχταριά και να τελειώνει η υπόθεση.

Ότι μου κατεβαίνει στο κεφάλι το γράφω μην με παρεξηγείτε!!

Είμαι απόμακρη σήμερα και γενικά είναι στιγμές που δεν θέλω να μιλάω σε άνθρωπο. Βέβαια με αυτό τρελαίνω τους γύρω μου που δεν μου φταίνε σε κάτι αλλά δεν μπορώ, είμαι με τις ώρες μου. Μουντρουχιάζω απότομα. Μπορεί να μην έχω κάτι συγκεκριμένο αλλά είμαι κάπως. Το χειρότερο είναι πως δεν θέλω να κάνω και τον άλλο σκατά με το να με ακούει κι έτσι αφού δεν μπορώ να ξεκολλήσω πέφτω περισσότερο γιατί κάνω και τον άλλο χάλια.. Μπλέξιμο ε;

Σε πέντε εβδομάδες απο τώρα θα είμαι μακριά απο πόλη, καύσωνες και νέφος. Αυτό περιμένω και τα ξεχνάω όλα. Κοιτάω φωτογραφίες και αυτόματα μεταφέρομαι εκεί.

"Κλείσε τα μάτια σου. Σκέψου πως είμαστε στο μόλο, σε έχω πάρει αγκαλιά όπως σ' αρέσει. Ακούμε τη θάλασσα να σκάει πάνω του, η αλμύρα να τριγυρίζει τον αέρα. Κοίτα ψηλά, ο ουρανός γεμάτος νεφελώματα κι εμείς εκεί."

Με κάτι τέτοια μου φτιάχνει η διάθεση στο λεπτό και αναρωτιέμαι πόσο χαζή μπορεί να είμαι που κάθομαι και σκάω χωρίς λόγο..


Υ.Γ : Την απάντηση την ξέρω, απο αυτογνωσία άλλο πράγμα...

Υ.Γ2 : Καλή εβδομάδα να έχετε. Πάω για ύπνο, θα με επαναφέρει στα φυσιολογικά μου.


9/6/09

Καλέ με τίμησαν!!!



Η Raven και η Μermyblue με τίμησαν με ένα όμορφο βραβειάκι!! Μπορεί να μην ξέρω τι σημαίνει αλλά η εικόνα του μ' αρέσει πολύ!!

Πιο πολύ χαίρομαι που υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι όταν και όποτε θυμάμαι να γράψω (έχω ένα θέμα στη συχνότητα είναι αλήθεια :P ) θα είναι εκεί για να το δουν και να αφιερώσουν λίγο απο το χρόνο τους σε αυτό. Γι' αυτό και σας ευχαριστώ πολύ για αυτό το μικρό δωράκι σου, σημαίνει πολλά!!!
Η σκυτάλη πάει σε άλλους 5 blogers τώρα, αν και θέλω να βάλω πολλούς περισσότερους!! (Πειράζει να έχουν ξαναπάρει το βραβείο;; Υποθέτω πως όχι)

Στη Raven και όχι δεν είναι γλύψιμο αυτό!! Είναι απο τα blog που διαβάζω ανελλιπώς. Εσύ κι αν έχεις φαντασία κοπελιά!!

Στη Spiderουλα μου που αυτές τις μέρες έχει κέφια και θέλω να το μεταφέρει και στο blog της. Άντε γιατί τελευταία είχαμε νταουνιάσει!!

Στον Άνεμο, γιατί μπορεί να μας ρίχνει λίγο αλλά πάντα μ' άρεσε να πέφτω!! Είμαι ολίγον μαζόχα τι να κάνουμε..Εκτός απο αυτό η πτώση φέρνει και σκέψη, δεν είναι κακόοοο!!!

Η Mermy blue δεν θα έλειπε!! Το γράψιμο της είναι τόσο μαγικό, ώρες-ώρες τη "ζηλεύω"!! Οι αναρτήσεις και ο λόγος της σε συνεπαίρνουν. Διατυπώνει πράγματα που με δυσκολία μπορώ να τα εκφράσω μα συνήθως πέφτουν τόσο κοντά μου!!

Και για το τέλος αφήνω την lena_zip απο τα πρώτα blog που διάβασα και κάθε φορά η γλυκύτητα της είναι ένας λόγος για να την επισκέπτομαι.
Μεγειά το βραβείο λοιπόν!!!